Banucetin Burcu34- kızımda 9 aylık 2 dişi var 2 3 gün önce ilk kez ısırdı hiç beklemiyordum çığlık attım korktu ağladı emmedi şimdi ısırıdpında sesimi çıkarmamaya çalışıyorum zaten tek meme emiyor onu da bırakmasın diye katlanıyorum
KaganinAnnesi26 Burcu34- 1 yaşını gectik bizde de aynı 8 dişi var hepsini geçiriyor memeye tek memeyi de değil herkesi her yeri ısırıyor omuzlarım kabuk tuttu artık bende napcam şaşırdım
Burcu34- Yagmuurr tepkisiz kalamıyorum bağırıyorum canım çok yanıyor araştırma yaptım biraz dediğiniz gibi oyun sanabiliyormuş 🤦♀️😬😞
Yagmuurr Burcu34- Çok iyi anlayabiliyorum ama bende ani bir tepki vermiştim canım çok yandığı için hatta et ayrıldı ve kanadı sonra korktu ve memeyi bıraktı bşr daha asla kabul etmedi 🥹
Burcu34- Yagmuurr onu da yaşadım kanattı benimki de ama korkmadı daha çok küçük anlamadı sanırım çok zorlu bir süreç nasıl yapacaz na yapacaz bilemiyorum vallahi
Burcu34- ayseeeasln21 teşekkürler bir deneyim bakalim inşallah benimkide yapmaz ama iyice alışkanlık haline getirdi
ayseeeasln21 Burcu34- Evet maalesef çok kötü bir durum sonuçta emzirmek zorundayız bir yandan da canımız yanıyor 😑
Burcu34- KaganinAnnesi26 Allah yardımcımız olsun vallaha bende diyorum şimdi dayanamıyorsam hepsi çıkınca napcam