Cagla-1320 Merhaba kızım3 aylık ve aşırı derecede el, parmak emmesi var asla önüne geçemiyorum emziği atıyor çılgınlar gibi parmağını elini emmeye başlıyor.
Show_must_go_on Cagla-1320 çok normal bir süreç engellemeyin ellerinin temiz olduğundan emin olun kimse ellerine dokunup öpmesin bırakın emsin ellerini tanıyor benim kızım şuan el aşamasını geçti ayaklarını ağzına uzatıp emiyo ayaklarını tanıyormuş şimdide 🥰☺️
Mlk16 Cagla-1320 3 aya 4 gün var bizde de 3 haftadır öyle. Kayınvalidem her seferinde aç mısın kızım sen doymadın mı diyor🤦♀️ tok olsada emiyor yeni keşfetti diyorum bir dahakine yine aynısını diyor. Kızım onların yanında elini emecek diye ödüm kopuyor. Benimkide emziği atıp cok cok cok emiyor😂😂
smnrlkn Benimki de öyle sanırım normal bi süreç ağzına ne verirsem vereyim yine elini emiyor. Artık her şeyi ağızlarıyla tanıyacaklar alışmamız gerekiyor:))
Zehrarmtlu Benim oğlum da 3 ay 16 günlük çok fazla emiyor elini sürekli ağzında emziği de atıyor. Salyası da çok fazla akmaya başladı. Düş mi çıkarıyor diye düşünmeye başladım artık.
Nargiza97 Cagla-1320 bu uygulamada okumuştum normal diye zaten 2 aylıkken başlıyormuş kızımda başladı, ilerde eline aldığı şeyleri de ağzına götürmeye başliycak öyle taniycakmis.
NldTk Cagla-1320 hiç engellemeyin yapsın keşfediyorlar benım bebeğimde 3 aydan beri aynı şekilde 7.aya girdik salyası azaldı parmak emmesi var oda dişten dolayı
Rainnnn Cagla-1320 bizimkide öleydi hatta elini bulamayınca ağlardı . Doktorumuz ellerini tanıyor mani olmayın dedi birde çok acıktığında yapar besleyin devam etsin dedi 😂
Gmznr2909 Cagla-1320 çok normal ellerini kasfediyor sakin engelleme sadece ellerinin temiz olduğundan emin zaten 3 Aylin ne kadar kirlenir ki gelişimi için çok önemli el parmak emmesi
Glsm45 Cagla-1320 3 aylıkken ellerini keşfetmeye başlıyorlar ve hep emiyorlar çok normal..doktorum elini çekerken travma oluşturmamaya dikkat et demişti.yani direk haber diye çekme dikkatini dağıt unuttur gibi
Birannisbirbebis Cagla-1320 3 buçuk aylığız bizde de aynı hızını alamayıp bizim elimizi bile emmeye kalkıyor ağzı hep açık 🤭