Havva555 Merhaba doktor gaz sancısı için önerdi gunde 4 kez 15 damla kullanan var mı memnun musunuz gunde 4 kez olması bana cok fazla geldi Yada biogaia varmıs gunde 5 damla hangisinı onerirsinz
Serram06 Havva555 biogai probiyotik sab simplex gaz damlası ikisi farklı şeyler. Biz ikisini birlikte kullanıyoruz. Sabahları 5 damla biogai günde 3 kere de 5 er damla sab simplex şeklinde.
Ccyyln Havva555 biz de sab simplex kullandık doktorumuz 15 damla diyordu günde 4 kez am ben 10 damlayı sütümle birlikte verdim sabah akşam iyi geldi
MasalMomm4509__ Havva555 bende nurse harveys kullanıyorum doğduğundan beri hiç bi sıkıntı yaşamadık gayet memnunum günde 10 damla ama ben sabah 5 akşam 5 veriyorum bazen akşam hiç vermiyorum
Kayraaa59 Havva555 ben ikisini de kullandım sab simplex en iyisi. Evet günde 4 defa ama 10 damla demişti bize doktorumuz ve eczacımız.
Mavis34 Havva555 biz 3 kez kullandık yeterli gelmedi doktorumuzb4ve çıkardı öyle çözüm oldu hemde kolik bebekti gecelerce gazdan kaydoluyorduk oncesinde
Kuzeybey2209 Havva555 gaz damlaların hepsini kullandım desem yeridir sab simplex , biogya , agulin ve metsil hiç birisi ise yaramadı biz sorunu aktardan aldığım kimyon tohumunu demleyip içmekle çözdük tabiki her bebek farklidir
Rabiaugur Havva555 bende kullanıyorum ama günde 3 defa 4 damla olaraka denmişti eczaneden pek bi faydasını göremiyodun demekki az kullanıyo muşun belkide ondan arttırayım belki fayda eder
MehtapAcar Havva555 Ben cok memnun kaldım. Gaz sorunumuzu çözüyordu. Hatta memeyi tutmadığı zaman ucuna damlatıyordum. Memeyi daha çabuk tutuyordu.
MelisaDilza Havva555 ben her emzirdikten sonra 5 er damla veriyorum bazen 6 damla oluyor birşey olmaz verin zaten doğal bitkiden hazırlan sap simplex kullanıyorum bende ( Ayrıca bugün yarım Demet MAYDANOZ yedim yemekle gazı hiç olmadı desem 🌺🤭) aşırı mutlu oldum pırt pırt diye tüm gazını çıkartdı şimdi de çookkk şükür Allah nazarlardan korusun inşallah 🙏 mışıl mışıl uyuyor mutlu bebek 👶 tabı bende uyucam şimdi 🤣🤭