Eysar 123456-s 3 aylıktı sürekli kalkma isteği vardı 4 ayda oturdu destekli size erken gelebilir ancak gelişim çok farklı ilk kızımda 6 ayda oturdu
Eceedemiiir 123456-s 5 aylıktan sonra destekli otutturmaya başladım bazen kendisi desteksiz bı 20 saniye kadar durabiliyo şuan 5.5 buçuk aylık
Nanelimoonn 123456-s kucağında 3 aylıktan sonra yavaş yavaş kısa süreli oturtabilirsin demişti doktorumuz bana. Şu an 5 ay 13 günlük desteksiz oturmaya alıştırıyorum tabi daha erken ama benimkini görsen fişek gibi yatsın istemiyo ya oturacak ya ayakta yürütecez onu 😂
MasalElaa Benim kizim 3 bucuk aylık cok cook hevesli oturmaya , kalkmayi öğrenmiş durmadan karnını kasıp kalkmaya calisiyo oturmak icin agliyo filan bilmiyorum erken mi ya cok hevesliii 😅
Cnspkr Eysar kendinizmi önce destekli oturmaya başladınız acaba şuan aynı durum bizde de var bekliyim bari buralarda😂
Eysar Cnspkr evet küçük küçük kucakta başladık sonra yerde destekli oturdu şimdi kendi oturyor geziniyor koltuk uçlarından tutarak
Cnspkr Eysar bizde aynıyız bi kaç gündür oturur pozisyonda tutuyoruz ama belden tuttuğumuz zaman ayaklarını diriyo sanki kalkacak gibi kollarından tuttuğumuz zaman kendi vucüdunu kaldırıyo sıpa hemen