Sehnurr Kızlar bebeğim 8 ay 21 günlük ama geceleri sürekli uyanıyor çıt sese uyanıyor artık bunaldım ayağımda sallamaktan kendi kendine de uykuya dalamıyor aç olduğu için değil çünkü emmiyor verdiğimde sallanmak istiyor beni çok yoruyor artık piskolojim bozuldu eşim yardımcı bi insan değil malesef bu ne zamana kadar böyle sürecek gündüz düzgün uyumuyor gece böyle ya bende hasta oldum kötü gribim dinlenemediğim için düzelemiyorum kızım da hastaydı o daha iyi şimdi ama uykusu hala berbat Allah aşkına bu nasıl düzelecek var mı bi önerisi olan benim kızımda böyleydi düzeldi diyen az kaldı cidden kafayı yemek üzereyim
Sehnurr Lulemom uyku eğitimi vermeyi denedim bi ay kendisi uyudu yanına yatıyordum ninni açıyordum tepinerek en son uyuyordu sonra bi diş dönemine girdik Allah ım çıkamadık ve daha iki tane dişimiz anca çıktı şimdi tek başına sallanmadan uyumuyor ya salıncakta sallanacak ya ayakta
Lulemom Sehnurr aslında uyumayı öğrenen bebek uyuyor, ben 4.5 aylıktı verdim, 7, ayında ameliyat oldu, kendi kendine uyumadı. 10 gün kucağımda uyudu. İyileştikten sonra geri yatağına koydum kaldığımız yerden devam etti.
Lulemom Sehnurr hayır eğitim almadım. Ama çok araştırdım. Bize uygun olan salla dur yöntemiydi. Öyle verdim eğitimi. Her bebek Farklı. O yüzden bi yöntem her bebeğe iyi gelir diye bişi yok. Araştırıp size uygun olanı bulman lazım.