Mukaddeshnn Bebekleriniz yüzüstü uyuyor mu benm 6 aylık kızım var ve normalde hep yan yatardı 1 haftadır yüzüstü yatıyor düzeltiyorum yine aynı sizin de basınıza geldi mi normal mi neler yapabilirim tehlikeli olmasın diye
Hazal_170721 Mukaddeshnn benim kızım hep öyle yatıyor doktoruna sormuştum bi sakıncası yok demiştir nasıl rahatsa öyle yatıyolar
2022anne Mukaddeshnn benim kızım 40 ından beri yüzüstü yatıyor. Sizin bebeğiniz 6 aylık olmuş kafasını ve vücudunu rahat hareket ettirebiliyordur tabiki endişe etmeyin nasıl huzurlu uyumak istiyorsa bırakın öyle uyusun siz sadece kontrol edin geceleri😊
mandalina_kokulum Mukaddeshnn Benim oğlum yüz üstü dönmeye başladıktan sonra iki hafta kadar uyuduğu yerde yüz üstü dönüp sonraa ağlayıp uyandı sonra ben döndürdüm iki haftamız böyle geçti 😂 ama sonrasında bıraktım uyudu seviyordu uyumayı yüz üstü
Mukaddeshnn Bety evet dönebiliyor ama yüzüstü yatma sırasında nefes almadığını hissettiğinde dönebilir mi emin değilim normalde sağ sol dönük uyurdu bazen bakıyorum suratını yapıştırmış beşiğe burnu falan hep kapalı
Mukaddeshnn mandalina_kokulum benm kızım da şuan öyle yüzüstü döndüğü zaman çoğunlukla bakıyorum emziğini düşürmüş uyanıyor
burjuvaanne Mukaddeshnn valla 11 inci ayina kadar sirt ustu yatti yasindan sonra dondu brnimki bi sirt ustu bi yuz ustu bi yan bi ayaklar havala bazrn popo havada takilio öle ama , onda. Once hic yuz ustu ne ben yatirdim ne kendi yatti
Mukaddeshnn burjuvaanne benimki de şuan sizin tarif ettiğiniz gibi uyuyor sadece kızım biraz küçük korkuyorum
Klymeneninatlasi Mukaddeshnn sanırım iki aylık olduğundan beri yüzüstü yatıyor kafasını kaldırıp sağa sola döndürebiliyorsa sorun yapmayın ☺️ Hem böyle daha güzel uyuyorlar hareket edemedikleri için😁
Mukaddeshnn Klymeneninatlasi işte sadece nefes alamaz diye korkuyorum bazen emziğini düştüğü İçin de dönüp uyanıyor bakalım nasıl olacak bide ek gıda zamanı ayrıca biberon ve emziğini de değiştirdik 6 ay olunca Baya zorlandık bugun
ly35 niye düzeltiyorsunuz ki nasıl rahatsa yatsın çocuk. benim kızım da bazen öyle bazen yan bazen sırt üstğ nasıl isterse öyle yatıyor uzun süredir 🤷🏻♀️
Mukaddeshnn ly35 yüzünü yatağa yapıştırınca nefes alamaz diye korkuyorum bide araştırdım 1 yaşa kadar yatırmayın diye yazıyordu Google’da zaten daha yastıkta kullanmıyoruz biraz endişe duyuyorum nefes alamadığında dönebilir mi emin değilim
Sontvbukucu Mukaddeshnn 6. Aydan beri yüzüstü yatiyor öyle rahat ediyor dondurmeyin. Zaten kisa zamanda istedigi gibi yuvarlanıp uyuyacak.
Hazal_170721 Mukaddeshnn yoo hala burnunu kapatıcak şekilde yatıyor hiç bişey olmuyor bizde müdahale etmiyoruz
Sadeceanne1612 Mukaddeshnn çevirince asla uyumuyor yenidogan zamanı da böyleydi su an mesela ben yüz üstü koyuyorum o isterse dönüyor en fazla 5 dk zaten sonra tekrar yüzüstü oluyor bi de kundak da yaptirmadi hep yuz ustu uyudu hala oyle ama dönmekten uyuyamadigi zamanlar olursa içerisi sıcak ondan uyuyamıyo oluyor asla sıcağa gelemiyor