Kbr041 3 aylığız mamayla besleniyoruz su vermem gerekiyormu acaba?idrarı bazen çok ağır kokuyor. Verenler var mı?
Irmakprensesinannesi Kbr041 mamayla beslendi ilk dogdugundn beri şu vermedim doktorumuz verme dedi mam zatn şu dedi 4/3 u 6 ayda başlattı suya
1234___ Kbr041 her doktor farklı söyler benim bütün çocuklarım mamayla büyüdü hepsinde o ayda verdim ama sizin içinize sinmiyorsa başka bir doktora daha soru
Aak040422 Kbr041 doktorlar verme diyor genelde ama suyun ne gibi bir zararı olabilir ki abartılmadigi sürece canım açken verme midesini doldurmasin yeter benim kızımda 3 aylık veriyorum günde 10 CC falan çünkü düşün Nescafe suyla yapılıyor ama susuzluğunu karşılıyor mu ben böyle düşünüyorum mamada tatlı yoğun çünkü su ihtiyacını karşılamaz ki
Jelibonsmom Kbr041 4 ay 9 günlük olcaz çok koyu renkli ve ağır kokulu idrar vardı maalesef enfeksiyon çıktı,ilaç verdik geçti fakat idrarı hala koyu ve kokuyor, doktor idrarı çok yoğun, büyük ihtimalle çok terliyor çok sıvı kaybediyor su verin dedi