Kuzeyinko Birkaç gündür bezi açınca tuz gibi ama yumuşak kristaller oluyor. Acaba bu çişten mi oluyor yoksa bezden mi ? Doktora gitmem gerekiyor mu ?
tugbactlkya Kuzeyinko Canım bu sorduğun şey beyaz beyaz mı onu bende merak ediyorum ama sana şunu söyleyebilirim kristal dökme pembe pembe oluyo kızım şu an dokuyi ve bol sıvı alıp besle defi doktorum ilaç vs vermedi endişe edici bi durum değil o beyaz beyaz yumuşak şeyler de bez uzun kalınca olduğunu düşünüyorum önceden olmuyordu ama şu an hareketten mi terden mi neden bilmiyorum baby turco kullanıyorum ve pamuk olduğunu düşünüyorum ama biz onun dışında şu an kristal döküyoruz
1anne2cicek Kuzeyinko bezin icindeki seyler olabilir cok durduruyorsan fazla durmuyor sarimsi pembemsi ise yetersiz beslenme ve susuz kalmasindan dolayi oluyor
Tubates Benim oğlumda da oluyor aynısı. Ben bezini biraz fazla bekletince oluyor genelde. Hiç doktora götürmeye gerek duymadım. Sakıncalı bişey olduğunu düşünmedim nedense, çünkü sürekli olmuyor.
Kuzeyinko Annebalisi 1anne2cicek tugbactlkya Teemo07 Zynp35 Tubates teşekkür ederim hepinize içimi rahatlattınız 🦋