Deringh Merhaba...doktorumuz sidefer kullan dedi demir icin ancak prospektüs te 4yastan itibaren kullanin yaziyor birde kilosuna gore kullan dedi ama açıklamada bisey goremedim okuyunca sizce kac damla vermeliyim? Bebegim tam 5 ayi bitirdi bgn ve 10kg....
Suzitosuzi Deringh kilo başı 1 damla. Sıkıntı yok kullanılıyor bebeklerde biz de kullanıyoruz 4. Aydan beri. Bebeğiniz çok kilolu değil mi??🤔
Denizarya34 Deringh kızım 4 aylık oldu aşıya götürdüm sağlık ocağı kan damlası verdi 5 damla günde bir kez vericeksin dedi 3 gün sonra doktoruna götürdüm genel muayneye kan damlası vericekmisiniz dedim hayır önermiyorum dedi 9 aylık olunca. Tam kan testi yaparız bakarız gereklimi dedi şimdi demir depolarını fazladan doldurmaya gerek yok dedi buradada herkes veriyor gibi muallakta kaldım
Deringh Suzitosuzi sadece anne sutu aldigi icin kilolu olarak degerlendirmiyolar boyuyla orantili kilosu...
Deringh Denizarya34 bize saglik ocagi 4.ay basinda baslayin dedi ama drumuz ay sonunu bekletti kabizlik ihtimaline karsi..
Jelibon Denizarya34 bence verin demir eksikliğinin tedavisi daha zor sonradan ama tabi siz bilirsiniz.
Seboss D vitamini olarak devit 3 u mu kullaniyosunuz saglik ocaginin verdigi yoksa baska markami kan damlasi biz daha baslamadik 3 ayligiz devit konusunda da kararsizim anasagliklarin versiginde bi madde varmis diye okumustum
elifiii Seboss saglik ocaginin verdigi kan damlasi vegaferon ve de d vitamini icerigi dolayisiyla tercih edilmiyor. wellcare, ocean vb. d vitaminlerini arastırabilirsiniz temiz içerik olarak.
Mavisim Seboss ocean kullanıyorum d vitamini sidefer kullanıyorum demir için kilo başı bir damla oluyor kızım 10 aylık 10 kilo
Seboss D vitamini olarak devit 3 u mu kullaniyosunuz saglik ocaginin verdigi yoksa baska markami kan damlasi biz daha baslamadik 3 ayligiz devit konusunda da kararsizim anasagliklarin versiginde bi madde varmis diye okumustum
Sevaras Bizde bugün başladık kan ilacına sağlık ocağının verdiği damlaya ebemiz 4 damla dedi bizede siz bence doktora danışın en doğrusu farklı söyleyebiliyor damla sayısını ebe ile doktor
hayalperest_ Mavisim 5 aylık bebeğime sidefer kullansam olur mu sağlık ocaginin verdiği icime sinnedi