Aslancikli 14 aylik. 12 ayliktan beri yuruyor ama mutemadiyen dusuyor yuzu gozu morluk icinde gunde belki 15 defa 20 defa dusuyor bu normal mi
leopar Aslancikli normal 😂benim büyük 4 yaşında halen günde 20 defa düşer o derece 😠küçükte 10,11 aydan beri yürüyor şuan 13 aylık ve günde 15,20 defa düşüyor daha tam dengeyi kuramamışlar farkındaysan penguen gibiler 😂
arjeniko Aslancikli ya benimde bebeğim çok düşüyor sürekli arkasındayım özellikle arkaya doğru düşüyor tutmasam kafayı patlatacak popo üstü falan da düşmüyor ne yapacağımı şaşırdım birde sizinki kendisi direk ayağa kalkabiliyor mu benimki tutunup kalkıyor
Hellomoto Aslancikli benim kızımda sürekli düşüyor yada biyerlerini vuruyor artik kafa yastığı baglasammi yada cikartirmi bilemedim
Lidya-t Normal canım hala dengeyi tam sağlayamıyorlar bol bol düşüyorlar sağ olsunlar.1-2 aya toparlanır
Lidya-t Aslancikli ayy olur mu öyle şey ya çocuk daha yeni yürüyor başta tabiki çok düşüyorlar doktor da normal tabi diyecek .Diğerlerinin çocukları uçarak mı yürümeye başlamış heralde düşecekler