SeninAnnenBirMelektiYavrm Kızlar benim saçlarım özellikle duştan sonra cok kabarıyor böyle tülü tülü duruyor. Sürekli düzleştirmem gerekiyo sokağa çıkmak için. Bu seferde saçlarim mahfoluyor. Bunun için ne kullanabilirim kremler yağlandırıyor zaten yağlı bi cildim var
leopar SeninAnnenBirMelektiYavrm glissin saç spreyi var inanılmaz birşey o kabarmayı önlüyor ve yumuşatıyor saçı 🙏🏻Kırılan saçlar genelde o hale giriyor ben ombre yaptım saçlarım yandı :(
Yaren SeninAnnenBirMelektiYavrm elektriklenme ve kabarma için kuaför sıcak suyla yıkama mümkün olduğunca soğuk su kullan demişti
leopar SeninAnnenBirMelektiYavrm evet benim oda etkiledi ama boya daha beter etti 😂bildiğin toplanmıyordu kız hiç taranmamış gibi
leopar SeninAnnenBirMelektiYavrm aynen öyle benimki büyüdü ama artık azalmış var yavaş yavaş kesmeye gidiyor
Azraadaa SeninAnnenBirMelektiYavrm keratin bakim öneririm. Hicbisey yapmasanız bile bir bayan kuaforunden keratin sütü temin edin her banyodan sonra saçlarınıza sürün elektriklenmeyi önlüyor. Birde tarakli şekil vericiler var. Onlarda kullanabilirsin.