Fatmanaz Seyma_kutbay bende bugün aldım yiyor tadına baktım gayet güzel ek gıda yemiyor kızım bunu biraz yedi
Ynctlgtmn nurhan-ada bizde bunu markette merak edip hipp müşteri hizmetlerini aradık dediklerine gore combiotik olanın icinde probiyotik varmış gaz ve kabızlık yapmasin diye
Fatoss_19 Bizde ikisinide kullandık tadını sevdi fazla gaz yapmadı ama çok çabuk acıkıyordu benim bebeğim hipp mama verdiğimde şimdi golden goat kullanıyorum bebeğimde bende çok rahatız 😊
Ynctlgtmn Fatoss_19 inek sütü alerjisi ihtimaliyle doktorda bana golden goar keci sutlu mama onerdi nasi memnunmunuz bazi yerlerde keci sutu bebekler icin uygun degil deniyor o yuzdrn aklim karisti
Nesli68 Yeni dogum yaptim sutum inmedi cocuk ac kalmasin diye hipp in bebek sutu olandan aldik 3 gun icirdik ama hep kustu ve hic yaramadi ustelik sarilik basladi bir gun kuvezde kaldi simdi kendi sutumu vermek icin 40 takla atiyorum
esmaaltintas Ben doğumdan beri devam sütü kullandım şimdide ek goda mamalarını kullanıyoruz hiç sorun yaşamadık tek katkısız organik mamalar hippin
Fatoss_19 Ynctlgtmn tereddüt etmeden verebilirsiniz biz çok memnunuz tabiki bebekten bebeğe değişebiliyor denemeden anlayamazsınız bebelac gold denedik gaz ve kabızlık yaptı hipp doyurmadı bundan çok memnunuz doktorumuzun tavsiyesiyle sabahları mamanın içerisini 1çay kaşığı zeytinyağı koyuyorum gaz problemimiz ve kabızlığımızda geçti 2ay 10 günlük bebeğim maşallah hiç bir sorunu yok
Ynctlgtmn Fatoss_19 teşekkür ederim hipp kullanıyoruz suan doyuyo aslinda ama kabızlığı ve kusmasi oluyo birde golden goati denicem