patiseverr_ Kızlar ilacı nasıl kullanıyorsunuz oglum 7 buçuk aylık nasıl kullanılan bılmıyorum . Ayrıca devıt 3 de kullanıyomusunuz yoksa sadece oceon kan ılacınımı tek basınamı kullanıyorsunuz
Asl90 patiseverr_ oceanda şeker var canım başka bir marka al eğer temiz içerikli birşey istiyorsan fermix, newvit, nutrigen saşe ve bestiron olabilir. D vitaminide 1 yaşa kadar kullanılıyor
Minauyank patiseverr_ ocean in hem kan hem Vitaminini kullaniyorum kan damladini gunde 2 kere 1 ml vitamini 1 fis kullaniyorum
11Hilal11 patiseverr_ ikisini birden kullaniyorum ben d vitaminini 1 fis veriyorum kan ilacinida kilo basina 1.5 damla seklinde veriyorum
patiseverr_ 11Hilal11 d vitamini bir fıs derken 3 damla olarak dıye bılıyodum ben . Ve oceonu kılosuna göre mı verecem mesela en son 9.500 du kılosu nasıl verıyım
Seheyas patiseverr_ dvitamini 1 fıs yani 3 damla 1 yaşına kadar kan damlasıda kilo başına 1 damla dedi doktorumuz 9 buçuksa 9 damla olarak veriliyor
11Hilal11 patiseverr_ fis fis aparati var bende bir fis 3 damlaya denk geliyor . Doktor bana o kan ilacinin etkisinin az oldugunu ondan dolayi kilo basina 1.5 damla vermem gerektigini soyledi bizim kan degerlerimiz oyle duzeldi 9.5 kiloysa 14 damla falan vermek gerekiyor ben oyle veriyorum