minimalanne Kızlar iyi günler. On gün sonra tatile çıkacağız , muhafazakar villaya gitmeyi çok istiyorum malum çok pahalı. Ama aranızda giden , orta karar bir fiyatta, memnun kalan tavsiye edebileceği bir yer olan var mı ?
Prenseslerimm_3 minimalanne bu sene fiyatları bilmiyorum ama geçen sene Kalkan islamlar köyüne gitmiştik gitmeden önce yer ayırtmadık gece yoka çıktık sabah 8 gibi oradaydık bir sürü acenta var orda her bütçeye göre bir sürü villa var acenta ilk dükkanda bilgisayarda gösteriyor herşeyini ücreti de dahil görmek isterseniz sizi villaya götürüp gösteriyor biz öyle tutmuştuk bu sene de aynısını yapacağız 4 aylık bebeğimle gideceğim kısmetse🥰
2205 minimalanne geçen hafta fiyat aldım 1 hafta 30 bin istediler. Açık havuz kapalı havuz hamam sauna sı falan var
nazlimom_ minimalanne villa sepetine sormuştum bende eylül ayı için 2 kişi 1 bebek 7 küsürlü fiyattı ve havuzuda kücüktü 4 kişilik villada 14 bindi
minimalanne Prenseslerimm_3 aa süper. Ama ücreti neydi. Benim bütçem 5000 bin. Bütçeme göre bulabilir miyim acaba ?
minimalanne 2205 vovvv. Benim için açık havuz ama muhafazakar olması yeterli başka bir kriterim yok 🤭
Prenseslerimm_3 minimalanne geçen sene 4 gün 3000 bin TL’ye kaldık biz bence bulabilirsiniz kapalı havuzu yoktu açık havuzu vardı evde de 2 yatak odası 2 banyo tuvalet oturma odası mutfak gayet idealdi büyüklüğü bahçede de 2 oturma takımı vardı biri mutfak önünde biri barbekü bölümünde salıncak hamak herşey mevcuttu
minimalanne Prenseslerimm_3 benim için havuzun kapalı olması lazım bana uymuyor maalesef sizin gittiğiniz yer 🫣
Prenseslerimm_3 minimalanne havuz açık ama etrafı kapalı oradaki bütün villalar korunaklı dışardan içeriyi göremezsiniz bende kapalıyım ve çok rahat ettim açıkçası yemek de sorun olmadı benim için börek sarma kahvaltılık herşeyimi yaptım akşamları da hep mangal yaptık etlerimi mangallıklarımı hazırladım dondurulmuş bir şekilde götürdüm oraya oradan pek bişey almama gerek kalmadı ama bim A101 şok Migros hepsi var orda zaten
meryembrl minimalanne gidecekseniz de yemek dahil olanlara gidin bence gidip yemek yapcaksam ne anladım o tatilden hahshshs
minimalanne meryembrl yemek dahil değil ama benim için sıkıntı değil açıkcası . Zaten her şeyi oğluma yedirtmiyorum işime gelir açıkcası. Eşim çok yardımcı olduğu için sorun yok 🤭
nazlimom_ minimalanne teşekkürler bide güvenilir biyermi instagramdan baktımda paylaşımı az yazanlarada cvp vermemiş
Pamirkus minimalanne merhaba villaya tatile gittiniz mı acaba nasıldı bizde gitmeyi düşünyoruz da araştırıyoruz
Keremikoo minimalanne acik havuz neden istemiyorsunuz etraftan gorulur diye mi? Villaseoetinden kas kalkan islamlar taraflarina bakin tam korunakli cok villa var biz bi sene yaptik eylul basinda gayet rahat ettik
minimalanne Keremikoo açıktan kastınız dışarda olması mı yoksa etrafının açık olması mı 🤭 sanırım ben yanlış anladım sizi, etrafının açık olmasını istemiyorum yoksa gideceğimiz yerin etrafı kapalı dışarda havuz da var. Evin içinde havuz olduktan sonra zaten gitmek istemem isteğim rahatça güneşlenmek zaten 🤭
Keremikoo minimalanne villanin bahcesindeki havuzdan bahsetmistim. Etrafinda uzun ortuler ve duvarlar oluyor disaridan icersi gorunmuyor zaten heryer yesillik orman havasi. Bende tam korunakli villada kalmistim o sebep rahatca guneslenmistik. Ev sahibi de sabahlari biz uyanmadan havuzu ilaclayip gidiyordu. @nazlimom_ villanin ismini hatirlayamadim ama islamlar bolgesinde aratirsaniz bulabilirsiniz.. villasepetinden ayarlamistik. Onceden ayarlamak iyi olabilir cunku bu sene insanlar villa kiralamaya yonelmis otel fiyatlarindan dolayi.
minimalanne nazlimom_ valla bir kısım peşinat yolladık görüştük sorun yaşamayız inşallah. Önümüzdeki hafta gideceğiz memnun kalırsak yazarım daha gitmeden bir şey deyip sizi de zor durumda bırakmak istemem