rumeysalbayrakaya Pozitif93 silikon ucunu ıslatıp göğüsünüze güzelce yapıştırın hava kabarcığı olursa gaz yapabilir
EylulGokceB Pozitif93 yapmaz bence. Bende uç kıllanıyorum bir kere çekince vakumlu kalıyor zaten eğer uç göğüsten kaymazsa
Pozitif93 EylulGokceB Ben uç ile emzirdiğimde çok uzun süre emiyor ve doymuyor. Çok sinirli uyanıyor. Mecbur biberonla mama veriyorum. Sizde de oluyor mu?
EylulGokceB Pozitif93 aynıyız gerçekten bşzde öyle. Bazen inat edip sadexe emzirmeye özen gösteriyorum ama 3-4 saat sonra huysuzlanıyo içim rahat etmeyip mama veriyorum içiyo
ElifMeryem25 Pozitif93 istersen sana bıraktımak için yöntemler önerebilirim bende aynı sorunları yaşadım artıkbıraktı çok şükür Ama iyice yapışıyorsa gaz yapmamalı
Gamzebbb Pozitif93 yarım saatten fazla duruyor ve bıraktırdığımda ağlıyor uyumuyor. Bulamadım malesef uçsuz hiç ememiyor
Pozitif93 ElifMeryem25 Henüz 7 günlük damağım güçsüz. O yüzden zorlanıyor zamanla bırakır inşallah. Siz neler yaptınız
ElifMeryem25 Pozitif93 neler yapmadım 😅 size tavsiyem heme. Bıraktırmanız Yoksa çok zor oluyor Sütün silikondan geldiğini düşünüyor Hıplatarak zıplatarak meme ucunu ezip ağzına vermek gibi şeyler İnstagramdan ulaşabilirsiniz xreyhaann