yerlersenietipuf Yarın bine 8 raflı dolap gelecekmiş. Bebeğim için alayım diyorum evim çok dar bebek kıyafeti koyacak yer yok. O dolaplar çok mu küçük oluyo. Kullanan varmı kullanışlı mi is görür mü sizce. Kurulumu falan basit mi
Deletedmom0099 yerlersenietipuf bizde var ben mutfak balkonunda kullanıyorum erzaklar icin ama çok sağlam değil açıkcası malzemesi de ince baya idareten kullanıcaksanız idare eder ama uzun süreli kullanıma uygun değil bence letgodan falan normal dolap alsanız daha mantıklı aslında
Esra_Deva yerlersenietipuf yaklaşık 30cm derinliği var yani bir cetvel boyu. Kıyafet için yeterli bence. Ölçülerine bakıp yerinizi de ölçüp almanızda fayda var.
Mrwygmr yerlersenietipuf ben mutfak için almıştım kaç yıl önce 5 raf olarak kullanıyorm gayet kullanisli iyi ki almışım
Byzdrdsen yerlersenietipuf ben mutfakta kullaniyorm kavanozlarimi koyuyorum toparlayici oluyor . 8 rafin hepsini takmadm 5 raf taktim. Kiyafet konulur mu o sekilde icine bilemedm ama mutfakta cok kullanisli. İsterseniz modalife mobilyaya bakin orda da vardi hemde fiyati cok uygundu bebekler icin .
yerlersenietipuf Deletedmom0099 kıyafet pek ağır değil ya bişey olmaz galiba ya mutfak erzaklari biraz ağır ya. Letgodan bı beşik aldık pişman olduk. Bı daha almam diyo eşim ikinci el
yerlersenietipuf Esra_Deva evet çok küçük bı dolap. Ama yenidoğan bebek için yeter diye düşündüm hem kiradayiz odalar kutu gibi küçük kucuk idare etsin yeter
Deletedmom0099 yerlersenietipuf yok ağır birşey koymuyorum o yönden demedim de mobilyası sunta olduğu için biraz basit bir malzeme o yüzden dedim ama evet kıyafetler ağır olmadığı için iyi olabilir ama tavsiyem duvara sabitleme yapın, hafif olduğu için çocuk asılsa düşebilir allah korusun
Byzdrdsen yerlersenietipuf sitede gozukmuyor benim gittigimde magazaya ayni bimdeki gibi dolaplar vardi gardirop seklinde . Fiyati da 1000tl civariydi galiba . Sitede bulamazsiniz .
Hmyra06 yerlersenietipuf Bende 8 ay önce aynı dolabı bebeğim için aldım 6 aydır kullanıyorum gayette memnunum sadece askısı olmadığı için asılacak kıyafetleri katlamak zorunda kalıyorsunuz ama çok da sorun olmuyor iki dk ütülüyorum giyeceği zaman birde ben 8 ay önce 300 TL’ye felan almıştım o dolabı şuan 800 felan galiba
yerlersenietipuf Hmyra06 kafam karıştı benim de ya malzemesine pek iyi demiyolar. Kıyafet için kullanicam ama bilemedim simdi
birprensannesi0208 yerlersenietipuf ben mutfağımda erzak dolabı olarak kullanıyorum eşyaya göre aslında az eşyanız varsa yeter gidip bakabilirsiniz genelde orda acık oluyor burda bazı bimlerde öyle görmüşdüm