Askanyigitkdkdksjs Kızlar bir sorum olucaktı sizler bebeğinizi kaçıncı aydan itibaren yürütece koymaya başladınız erkek bebek bu arada
Seross10 Askanyigitkdkdksjs doktorlar önermiyor ama bende almayı düşünüyorum çok uzun süre koymamak kaydı ile çünkü bebeğim bu aralar hep oturmak istiyor gezmek istiyor yanımda olur en azından iş yaparken
Irmakprensesinannesi Askanyigitkdkdksjs valla doktorumuz hiç onermedi almadım yere koyarım tepinir oynar kendi kndine sıkılır Bn yanında onla oynarım mesela zor oluyor çok hareketli hep yürüme çabasında ama sağlığı daha onmli iş gerekirse kalıyor gerekirse aç kalıyorum ama hiç koymadım 11 ay 9 günlük şuan atim atıyor emeklemeden
Busedgn Askanyigitkdkdksjs oğlum 7 ay 20 günlük 1 haftadır yürüteç kullanıyorum 20 dk duruyor oynuyor sonra alıyorum bana da faydası oluyor işlerimi yapabiliyorum
27temmuz2021 Ben 6.aydan sonra koydum ama önermem 2kere düştü sükür biyerine bisey olmadı bidaha bindirmedim oğlum şuan parmak uçlarında yürüyo yürüteçe bindirdiğim için öyle olduğunu söylüyolar söyledikleri ne kadar doğru bilmiyorum ama
Yagmuurr Askanyigitkdkdksjs 6 aylıkken koydum 8 aylıkken kaldırdım ortadan sarkıyordu çünkü tehlikeli