Mineltoygar Merhaba sevgili anneler 2.5 aylık oğlumun poposu ilk defa pişik oldu, bayağı kızardı, krem vs. Kullanıyorum da, akşam ilk defa kakasında parçacık şeklinde kan gördüm, pişikten olabilir mi ne yapmam lazım bilemedim
Sln Mineltoygar süt alerjisidir muhtemelen benim kızımda 3 aylık kakasından kan geliyor bazen küçük küçük ama her kaka yaptığında gelmiyor bazen geliyor çok fazla kan olmadığı sürece korkma sadece anne sütü alan bebeklerin yüzde sekseninde görülüyormuş
Kubuu Mineltoygar hemene alerjiden şüphelenme alerji olması için kanın ilmik ilmik olması lazım nokta kadar olanını kabul etmiyor bazı doktorlar.. çok ıkınıyor mu kakasını yaparken?
Mineltoygar Sln peki sen ne yapıyorsun cnm yaptıın özelbişey var mı, bir de gaz sancısı olır diyolar süt alerjisimde ama bizim hiç gaz sıkıntımız olmadı döküntü vs. de yok
Ynctlgtmn Bizimde kakada mukus var yaklaşık bir aydir gecen ay kiloda almamisti mama vermeye basladim kilo aldi mamayla mukuslu kaka devam ediyor ama doktor buyuk ihtimal süt alerjisi var dedi ama kan gelene kadar bekleyelim dedi bazi bebekler kendiliğinden bunu tolere ediyolarmis o yuzden bekliyoriz 😔
Mineltoygar Ynctlgtmn günde kaç kere yapıyor cnm kaka, mukus olayı bizde de var doktor kilo alımı üst seviyede demişti geçtiğimiz kontrolümüzde ve bağırsakları gelişiyor dedi, ancak bu nokta gibi kan Pişikle mi alakalı onu takip edeceğim eğer alakalı dwğil ise alerjiden şüpheleneceğim
ozge12 Ynctlgtmn kakası mukusluysa doktor süt alerjisi diyorsa o zaman sizinde süt ürünlerinden uzak durmanız gerekir yemeyin ki sütünüzden bebeğinize geçmesin Benm doktorum öyle söylemişti 😇
Kubuu Ynctlgtmn malesef aynı durumu bende yaşıyorum bize de süt alerjisi diyemem dedi kan yok dedi kilo alımı iyi dedi başka belirti göremiyorum o yüzden beklicez dedi 🤦🏻♀️
Mineltoygar Mervea yeni primaya geçmiştim evet bayağı kızarıktı bir de geçsin diye yıkadım tahriş etti sanırım
Mineltoygar Kubuu ıkınıyor cnm evet ama canı acımıyor ve yapıyor kakasını ıkınmadan sonra, anvak mukuslu olmaaı kafamı karıştırdı, gerçi kaka tahlilinde geçtiğimiz hafta gizli kan negatif çıkmıştı
Mervea Mineltoygar oğlumdan biliyorum çünkü alerjisi olmasına rağmen uzun sürenin ardından kakada geçen gün kan gördüm ve soluğu hemen doktorun yanında aldım çatlak oluşmuş dedi krem kullandım düzeldi her alltını açınca yıka havalandır pişik kremi sür bu durum devam ederse görün doktora
Kubuu Mineltoygar popoda çatlak olabilir sen bi muayene ettir krem verir inşallah bir sıkıntısı yoktur