Balkizlarim aymira_esira büyük kızım 8 yaşında ortanca kızım 6 yaşında küçük kızımda 31 aylık olucak 11 gün sonra 🌸🎈
mehmel54 aymira_esira yaa bi kızım var birde hamilelikten şüpheleniyorum tekrardan kızım 6 buçuk aylık 5 gündür geriliyorum adet gibi lekelenme gibi kanama olmuştu ama adet olamadım geliyorum korkuyoruumm😶😶😶
Twinsmomy aymira_esira ikizlerim var 21 aylık şuan 33 haftalikta hamileyim🤭 3. Oğlum gelicek hayırlısıyla 🥰
aymira_esira 1234___ Maşallah 2 yaş 3 aylık bi kızım var Ve ben hiç hazırlıklı değilim Hamile olduğumu öğrendim Bana biraz moral verebilirmisiniz 🥺
BuluttBey 1234___ maşallah 🧿 bende 3 çocuğu hem çok istiyor hemde çok korkuyorum tavsiye eder misiniz
1234___ aymira_esira emin olun kucağınıza aldığınız anda sanki yıllardır bunun dersin görmüş gibi kendinizi hazır hissederceksiniz. Allah öyle bir sabır ve güç veriyorki siz bile kendinize inanmayacaksınız💜
mehmel54 aymira_esira çok duygulandım bende test yaptım 2 gün önce negatif çıktı ama kızımda da negatif çıkmıştı 9 gün geciktiginde testte pozitif çıkmıştı gözlerim doluyor günlerdir sizde böyle diyince ağlayasım geldi 🥺
aymira_esira 1234___ umarım sizin gibi sabırlı bi anne olurum kızım beni çok zorladığı için aslında hazır hissetmiyordum ama öyle karmaşık duygular içerisindeyimki bu biraz daha iyi geldi teşekkür ederim🥰
BuluttBey 1234___ vazgeçiren en büyük sebep günümüz ekonomisi böyle 2 yıl önceye gidebilsek şartlar öyle olsa kesin yapardım .
Nsnsnan Bir oğlum var 2 aylık Allah uzun ömürler versin oğluma canı sağ olsun ama benim için çocuk defteri kapanmıştır ne baş kaldı ne uyku ne kol ne bel her yerim ağrıyor zaten gurbetteyim yardım edecek kimse yok ayyy yok Allah olmayana versin