Uykusuzhergece Kızlar oğlumu da alıp bu yaz denize gitmek istiyoruz. Ama çevremde götürme sakın çocuk enfeksiyon kapar hasta olur diyenler var. Sizce götürmeli mıyım?
SeninAnnenBirMelektiYavrm Uykusuzhergece 2 3 yaş çocuk dolu deniz kenarları götürün dilediği gibi girsin çocuk benimki 1 yaşından beri giriyor yazın her hafta da gideriz ne saçma
Bhr28 Uykusuzhergece 2.5 yaşındaki kızım neredeyse her gün denizde hiç bir şey olmadı. Geçen sene de sürekli denizdeydi. Girmese bile kenar da kumla falan oynuyor. Çocuklar denizi kumu seviyorlar 😊
Sunlight Uykusuzhergece Denizden mikrop kapmaz ama havuzdan kapıyorlar o yüzden ben deniz tercih ediyorum. Çok da iyi geliyor çocuklara
babyandmom1 Uykusuzhergece o yaşta havuza bile giriyor çocuklar. Temiz olan denize girsin bence. Benim kızım 14 aylık giriyor denize çok şükür bir sıkıntı yaşamadık. Su yutmamasına birde ıslak oturmasına dikkat ederseniz bir problem olacağını sanmıyorum
Feyzosunannesi Uykusuzhergece 7 aylıkken bile kızım denize girmişti sizinki 3 yaşında bı sorun olacağını sanmıyorum