Uykuseverinsan Hayırlı geceler anneler50 günlük bebeğim var seyahat ediyorum mecburen kanguru mu sling mi alayım hangisi daha iyi olur bu konuda tecrübeli anneler yardımcı olabilir mi rica etsem
Gamzeli2206 Uykuseverinsan geçen mamadus marka kanguru aldım çok memmun kaldım ben 🙋♀️ Kanguru almadan önce kendi pamuklu şalımı Sling yaptım 😃 sling yapmak çok kolay yani
[silindi] Uykuseverinsan canım ben Halkalı sling de aldım kanguru da ama bebeğim kesinlikle kanguruda beş dkdan fazla durmak istemiyor sling hem çok kolay kullanışlı hem de bebeğim saatlerce duruyor içinde uyuyakalıyor gazını rahat çıkarıyor üstelik 2 dakikada takıp çıkabiliyorum. Ben kanguruyu da tek başıma çıkarıp takamadım ne yalan söyleyeyim. Kesinlikle sling al
hellomom Uykuseverinsan benim kozım sanırom ağır olduğu için sling ile taşıyamadım ben kendisini. Kanguruyla da yüzü bana dönük sevmiyor o yüzden çok küçükken kullanamadım. Ancak 5 aydan sonra dışa dönük kullanmaya başlayınca sevdi. Kanguru daha ortopedik gibi geliyor.
Merve18 Uykuseverinsan canım slıng alacaksan elımde neko nun var paketli hıc kullanmadım korktum kanguru hıc kullanmayacam alacak olrsan haberlesırız burdan
Bebeminnie Deletedmom0510 sling zor oluyor ya bağlayınca da arkadan kötü duruyor yenidoğan aparatlı kangurulardan alabilirsn slingin düğüm attığn yer de oturunca rahatsız ediyor