Prensesannesiiii32 Merhaba hanımlar cumartesi kahvaltıya misafirlerim var,13 aylıkta bir bebeğim 🙈 ben neler hazırlayabilirim yardımcı olur musunuz fikirleriniz kıymetli,sabah kahvaltı öğlen çayın yanına herhangi bir pasta ve dolma çeşiti gibi olacak. Ama çok kararsız kaldım ne yapacağım konusunda
Leylaa_ Prensesannesiiii32 milfôy veya yufkadan börek Patates patlıcan biber üzerine domates sosu kızartması Kahvaltılıklar Domates salatalık yeşillik karpuz veya kavun Yapabilirsen pankek yeterli bence Öğlende ; Çayın yanına olarak yapmam çünkü çeşit olması lazım . Bizim burada Mercimek köftesi salata ayran turşu öğlen yemeği yerine geçer Yoğurma kısır veya çiğ köfte salata ayran turşu bunlar ikram edile bilir her yerde böyle olmuyor çayın yanına yapıyorlar islama bulgurdan . Dolma yufka ekmek ayran yapardım İlla çayın yanına olacaksa Dolma , patates salatası , ıslak kek yapardım .
Duyulurum Prensesannesiiii32 kahvlatiya kaçta gelecekler ki? 11-12de kahvaltı yaptıktan sonra saat 2-3te en fazla tatlı ve kahve gider. Açıkmak için 5-6 olması lazım, ona da bence kurban kestiyseniz kavurma pilav yapın 🙂 sabah da menemen, patates kızartması, sebzeli sucuklu kaşarlı omlet ve kahvaltıliklar yeter. Hamur işi ilarak pizza poğaça güzel ve pratik oluyor kahvaltıda. Kolay gelsin 😢
Ranadlbl Kahvaltıya börek , patates kızartması, sucuklu yumurta, kahvaltılık olabilir. Ya da pankek, krep olabilir. Çayın yanına da tatlı yapılabilir mesela ağlayan kek 😋 bir gün önceden yapılırsa daha güzel oluyor.
Asyaayaz1 Krep sigara böreği haşlanmış yumurta patates kızartması domates salatalık dilimleri kahvaltı malzemeleriyle yeterli .çayın yanınada yalancı tiramisu yapabilirsiniz akşamdan.