Piko2021 Bende tecrubelerimi paylasayim 😆 oncelikle herkes etimi cok begenir cok lezzetli olur. Oncelikle eti dograrim guzelce yikarim. Yapistimayan tava veya tencerede daha lezzetli oluyor. Neyse etleri once muhurluyorum o sekilde biraz pisip suyunu saliyor. Etin miktarina gore 1 veya 2 kasik margarin koyuyorum eti hem lezzetli hem yumusak yapiyor. Birazda sivi yag gezdiriyorum. Et muhurlenene kadar alti tam açık mühürlendikten sonra altini tamamen kisip kapagını tam kapatiyorum, arada karistirup suyu azalmissa su ekliyorum. Cok su eklemeyin ama. Tuzu 1 saat kadar pistikten sonra ekliyorum. 1 tane sogani soyup butun halde yada 2 ye bölüp tencereye ekliyorum 4 - 5 tane de yesil sivri biber, köy biberi de olur yikayip ikiye bölüp tencereye ekliyorum. Aşırı lezzet veriyor ete.. Bazen 1 tatli kasigi salca ve pul biber de ekliyorum aşırı lezzetli oluyor. Bazen eklemiyorum.. yaklasik 2 saat pisiyor bu surecte hep kısıkta olucak et kapagıda tam kapalı olucak buhariyla pişsin. Arada karistirip suyu biterse ekleyerek etin sertligine gore 2 veya 2 bucuk saat pisirin. Bu arada koydugunuz sogan ve biberler iyice ölmüş oluyor onları cikarin tencereden. Bize zaten posasi lazm degil ete lezzetini verdiler onlarla isimiz bitti 😋 etin pisip pismedigini eti karistirirken de hissediyosunuz agziniza atin bitane kontrol edin emin olmak icn. Bukadaar 😄😄 afiyet olsun