deletedmom719 Bebeğim emdikten sonra sürekli ağzını şapırdatıyor 22 günlük. Ve emdikten sonra dudağında beyazlık kalıyor 5 dk sonra geçiyor. Kuruluk mu acaba bu. Acaba susadığından mı ki ağzını şapırdatması su vermelimiyim 🤔
Damlas deletedmom719 bebeğim 2 buçuk aylık, farklı bi doktora geçtik. Su verebilirsin dedi , yaz ayında lazım dedi ama sizinlki küçük, doktoruna sorun. Yeni çalışmalara göre su veriliyormuş artık öyle diyolar
Sunay deletedmom719 evet sütün yeter su zaten ama oda sıcak havada sıcak bence bıraz ver kasıkla kaynamıs oda sıcaklıgında suyu ben kışın dogum yaptıgım halde bile arada verşyodum hem agzını temızlıyodu pamukcuk fılan ama kasıkla ver biberonla diil
hellomom deletedmom719 emen bebek için suya çok ihtiyaç yoktur. Mama ile beslenen için de gerek yok diyordu bizim doktorumuz. Zaten sütün %90 a yakın bir miktarı su. Zaten sağarsanız da bunu farkedersiniz, ilk başta daha açık renk suya yakın bir sür gelir sonradan daha yağlı gelir. O ilk emdiği bebeğin sıvı ihtiyacını karşılar.
Tazeanne53 Yok ya daha çok küçük. 6.aydan sonra su verdim ben ek gıdaya geçince. Anne sütünde ona yetecek kadar su var zaten💕 sağlıkla büyüsün☺️
ayazasaf Oğlum hem meme hem mama yiyor bugün doktoruna sordum mama aldığı için suya ihtiyacı olur mu diye oda mamadan sonra 1-2 çay kaşığı verebilirsin dedi