Bozli 5 aylık olucak oğlum 3 gecedir 1 buçuk saatte 2 saatte bır kalkıyo sallıyorum tekrar uyuyo yada emzırıyorum uyuyo diş mi çıkaracak acaba basına böyle bısey gelen varsa yazabılır mı
Elisa34 Bozli 5 ay 23 günlüğüz son iki haftadır cok sık uyuyanıyo geceleri bazen aglayarak diş diye düşünmüştüm hala cıkmadı
Bozli Sdr123456 neden uyanıyor acaba çok sıcak mi oluyor üşüyor mu bende anlamadım damakları çok kaşınıyor diş mi çıkaracak acaba
Bozli Alperinannesiii nasıl olucak o düşünüyorum ama kendı basıma bılmeden nasıl yapıcam saatlerını ayarlamak bılgım olmadığı için baslayamıyorum
Bozli Alperinannesiii uyku eğitimi almak istiyorum ama eşim istemiyo kendım uyku eğitimi vermeyi düşündüm ama onunda bı kuralı bı saatı var bılmıyorum napıcam
Alperinannesiii Bozli ben kimseden almadım kendim verdim araştırarak 5 aydan beri desteksiz uyuyor şuan 16 aylık hiç bozulmadı
Umayy16 Bozli Atak doneminde olabilir. Dediginiz gibi dis olabilir. Aç olmadigindan eminseniz gecici bi durumdur
Bozli Umayy16 inşallh öyledir dün doktoruna getırdık ve bu aylarda böyle olabılıyor dedı baktıracak kendını bızım yaramaz cocuk