Dreamsrain19 Arkadaşlar bebeğim 3 aylık rotarix aşısı yaptırmayı düşünüyorum fakat fiyatı ne kadar siz ne kadara yaptırdınız aşı sonrası neler yaşadınız bebişlerinizle yardımcı olursanız sevinirim.
Oznurkk Dreamsrain19 1.5 ay önce 495 liraya almıştım bir dozu ikinci dozu bu ay yaptıracağım 754 lira olmuş. Nedir bu Allah aşkına ya delirmemek elde değil hadi biz bir şekilde alırız da durumu olmayan aileler ne yapsın 🤦🏼♀️
Dreamsrain19 AselLina1 valla iyi almışsınız yarı fiyatına gibi bşy daha bunun 2. Dozu var ve ileride menenjit aşısı da var
AselLina1 Papatya2636 Valla sürekli zam geliyo 2. Dozunu önümüzdeki ay olucaz bize kaç tl olacak bakalım 😂
BalBademmmmmm @“Dreamsrain19” Tam 2 ay önce 495 TL ydi. Ama ben nakit verdiğim için eczane 450 te verdi.
Dreamsrain19 BalBademmmmmm hmm bnde bugün alıp pazartesi vurdurcam eczaneyi aradım 755 de tek fiyat daha bide 2.dozu var tabi evlatlarımızın sağlığı için herşey evet ama bu kadar pahalı olmak zorunda değil yani önmli aşılar bide 🥺
Dreamsrain19 Oznurkk sorma önemli aşılar bide yanı bu kadar pahalı olmak zorunda değil. Hatta ücretsiz olmalı ama işte
Balkupum2505 Dreamsrain19 600 den basliyo 750ye kadar yani 4 eczanedede farkli fiyatlar arkadasimin bebegi icin bakmistik
Dreamsrain19 Balkupum2505 Allah allah sordum depodan gelecek dedi fiyat değişmiyormuş deponun da öyle denildi 😮💨
Oznurkk Dreamsrain19 ücretsiz olmasa bile herkesin alabileceği makul bir fiyat olmalı ama nerdee 🤦🏼♀️
Balkupum2505 Dreamsrain19 bizde sasirdik 4 eczanede farkli fiyatlar verdi. En son 600 olani aldi arkadasim. Bence cevrenizdeki butun eczanelere sorun