Gzd2010 Merhaba arkadaşlar... Oğlum 5.5 aylık destekli oturmaya basladık 15 gün once ama surekli kendini öne dogru ittiyor gene yatma pozisyonunu alıyor arkasına yanlarına yastık koyuyorum ama nefile gozu elleri hep ayaklarında kıpır kıpır sabit duramıyor yatsa bile kucamdaykende kendini yere dogru kaydırıyor nasıl oturtmaya alıstirabilirim yavaş yavaş
meryemkisa Gzd2010 bebeyatmaz almanızı tavsiye ederim zamanla oturacak benim kızım 8 aylıkken tam net oturmuştu
Aybukealtintas Gzd2010 4 aylıktı bebe yatmaz aldım günde 10, 15 dk basladım oturtmaya, 6 aylık oldugunda desteksiz oturabiliyordu
meryemkisa Gzd2010 evet baya memnun kaldım kurtarıcı baya iş görüyor şuan birine ödünç verdim ikincşye hamileyim doğsun geri alcam 😂
Tazeanne53 6,5 aylık benim bebeğim de öyle. İlgisini başka şeyler çekiyor hemen uzanmak istiyor sabit oturmak istemiyor. Ama daha erken değil mi, sorun olmaz zamanla otururlar bence☺️
Gzd2010 Tazeanne53 5.aylık kontrolümuzde dr bize kucanda başla destekli oturtmaya 15 gun sonra yastk koyarak denemeye basla dedi cok oturtmamak sartıyla cok aktif bir bebek yüruteçte önermedi ama nasıl oyalıycamı bilemiyorum kıpır kıpır oturmak yatmak istemiyor sırt üstü koyuyorum yere yorgan serip hemen yuzustu donuyor poposunu kaldırıyor suruyor kendini burnunu vurunca aglıyor. Kucakta durmuyor napcamı bilemiyorum artik
Tazeanne53 Gzd2010 yuvarlana yuvarlana hareket ediyordu benim bebeğim o aylarda. Ama evet ağlıyordu kısa süreli duruyordu. Hareketleri arttıkça daha çok yerde kalmak isteyecek.