Iremcankaya bnm bebeğim de 4. Aydan sonra uyku gerilemesi olmuştu gece çok uyanırdı. 5 aylık olduktan sonra biraz düzeldi.6.ayda ek gıdaya geçtik geceleri karnı tok olsun çok uyanmasın diye meyveli pirinç unu hero Baby mama denedim yine de 3 4 kez uyanıyor Du ağlıyordu mamalarıda bazen içmiyordu. Şimdi 8 aylık yeni sünnet ettirdim artık gündüz 2 kez uyuyor bir öğlen bir de sabah 10 11 gibi 2 saat kesintisiz uyuyor. Gece de artık 9 da veya 10da uyutuyorum hamak vermişti kuzenim onda karnını doyurup sallıyorum hemen uyuyor. 10 ve 2 arası büyüme hormonu sargılanır o saatlerde bebeğinizi uyutun muhakkak. Önce gündüz uykusunu düzenleyin beslenmesini güzel yaptırın. Bnde her gün çok güzel besliyorum diyemm ama yumurta sarısı çorba meyveli yoğurt yoğurt yoksa pirinç unu içine meyve veya sadece meyve rendeleyip verdiğimde oluyor. Hafta içi çalışıyorum 2 ye kadar kayınvaldem bakıyor o da 1 saat uyuyor diyor bazen de bn gelene kadar uyumadığıda oluyor öyle oluncadabn eve gelince uyutuyorum. Diş sıkıntısı olmazsa gündüz 3 saat uyuyor gece de 2 3 kez uyanıyor ama 4 saat gece iki kez uyuması gerek buna dikkat edin. Hep aynı saatte uyutun bebekler rutini sever eğer gündüz uykuları 45 dakika dan az sa tekrar uyutun uzun uyuması gerek 2 saat veya 1 saat.