TOSPAMMM17 Kuzeytto canım merhaba konuyla alakalı değiş ama oğlum pazar günü tam 6 aynı dolduracak hangi güneş kremi ve sinek koovucuyu kullanıyordun
Kuzeytto Ndrg-12 ben de dün e bebekten sleepy aldım ama eve gelince bı arastirmak istedim kullanmadan önce çok sizdiriyormus iyi değilmiş gibi yorumlar okudum iade etmeyi düşündüm de bilemedim
littlebabyy Prima taktığım gibi cikardim. Harika yani. bebegim 11 kg 4-5 numara biraz sıktı bilgini, olsun migrosta 11 li bez 48 liraya almıştım
Ndrg-12 Kuzeytto denizde iyi ama dün bezi taktık çiş yaptı kızım sızdırdı aynen. Ben biraz büyük almıştım ona yordum
Kuzeytto TOSPAMMM17 Ben içerik olarak sivenoyu beğendim ama bugün doktoruna gideceğim kendisi de al derse siveno alacağım büyük ihtimalle. Sinek kovucu da henüz almadım ama trenyolda defans su bazlı losyon var onu almayı düşünmüştüm.
Mminigimm Kuzeytto spaya götürdüm orda sleepy taktılar ama bütün havuz bok oldu 😂 normal bez olarak sleppy kullanıyorum ama mayo bezini bilemedim böyle olunca 🙈
Nimetdogann Kuzeytto önerilere göre prima aldım iki gün sonra kullanacağım bakalım umarım memnun kalırız biz de :)