esmayllmz0 Kiraya çıktık ev de de rutubet var ne az ne çok duvarlar az ıslanıyor kuruyor kendı kendıne çok az var ama bütün duvarlar degıl az az dalga dalga 7aylık bebegım var etkilenir mi zararı olur mu diye korkuyorum benım gibi kira da böyle evde yaşayan var mı ?
User1999 esmayllmz0 rutubetten dolayı oğlum ilk başta bronşit oldu ve ağır ağır geçirdi o kadar kolay değil yabi . Doktor evi değiştirin dedi eşim umursamadı şu an oğlum astım 😞 yaşıtları koşarken oda peşlerinden koşamıyor tıkanıyor nefessiz kalıyor . Hemen değiştirin bence evi yolun başındayken
Acemianne26 esmayllmz0 Bebek kesinlikle rutubetli evden etkilenir, abim astım hastası olmuştu küçüklüğümuzde bu nedenden dolayı. Evi mutlaka değiştirmelsiniz
Nurella_ esmayllmz0 bende kiradayım evimin hiç bir yerinde rutubet yok ama sadece yatak odamda var o da yağmur yağdığında dış cephe ıslandığı için iç tarafa işliyor. İlk taşındığımda az vardı badana yaptırdım mora boyadım şuan tavan duvar mahvoldu ev sahibine diyoruz ben birşey yapamam diyor siliyorum daha beter oluyor boyada kalkıyor bende ne yapacağımı bilemedim o yüzden şırada bekleyeyim🌸
BeyzaN77 esmayllmz0 bizim evde de var hamileyken gördük netten araştırdık kira olunca bsy de yapamiyosun ..netten gördük bunuda .. bı sprey şişesine çamaşır suyu kat rutubet olan yere fisfislat sonra nemli bezle sil tamamen rutubet geçiyor bana dua edersin😁bende ilk yaptgmda çok sasrmistim bunu çıkarana dua etmiştim😁yap bak sürekli üstüne sık sonra sil tamamen geçiyor ve odayi havalandr bolca ..
esmayllmz0 BeyzaN77 deneyecegım inşallah geçer bazı duvarlarda dalga dalga su lekesi oluyor benımkinde sizin evde nasıl
Nurella_ esmayllmz0 yatak odasında yatıyordu normalde hırıltısı oluyordu sürekli bende odasını ayırdım şimdi çok şükür hırıltısı bile olmuyor🙏🏻
momcan esmayllmz0 çamaşır suyuyla hafifletiyor bi kaç günde camı açık kalsın, benim eski oturduğum evde de vardı, dıştan balkon giderimden olıyordu, onu yaptırdılar, evin içinden olan yeri kazıyıp alçı çekildi sonrasında olmadıydı.
esmayllmz0 momcan benım ev her sabah kalktığım da oturma odasının bir duvarı dalga dalga su cekmıs oluyor ve duvarın bazı yerlerı de kabarmış hergun havalandırıyorum akşama doğru duvar kuruyor sabah kalkıyorum yine aynısı 7aylık bebegım var bronşit hasta olmasından korkuyorum sadece oturma odasında böyle var dıger yerler de çok az var
Kbr11 esmayllmz0 kendimin değil ama kirada oturan bi arkadaşımın evi rutubetliydi canım değiştirme imkanın yoksa rutubet için boya varmış ondan yapabilirsin yaptığın gün evde bulunma ama boya bebeğe zarar verir arkadaşım yapılırken başka yere gitmişti zararlı diye
Yagmurr_y esmayllmz0 selam canım ıso nem diye bir boya var rutubet olan yerlere sür kurusun tekrar sür. En iyi çözüm bu