Defneozge07 9 aylık kızımın covid testi pozitif çıktı 😭😭 hamileyken de yakalanmıştım o zaman ki korkunun kat kat fazlasını yaşıyorum ateş çok yükseliyor kafayı yedim yardım edin bana geçiren arkadaşlar napmam lazım nelere dikkat etmeliyim
fadikada Defneozge07 biz yakalanmadık ama bol sıvı alması lazım canım . Ilık duşa sok ara ara . Korkma bebekler daha çabuk atlatıyor 🙏 çok geçmiş olsun
NevinM Defneozge07 benim oğluşumda covid pozitif doğmuştu hiç korkma canım bebişler bizden daha kolay atlatıyor bol bol sıvı vermeye çalış ılık duşlar aldır meyvesini ver Allahın izniyle kolayca atlatır
Tospigim21 Defneozge07 merhaba benim kızımda 9 aylık bizde covidiz artık son günlerimiz karantinanin bizde duzenli bir kaç gün calpol kullandık acile götürmüştüm ventosal ve parol verdi doktor onlari düzenli kullandık çok sıkıntı bir sıkıntı olmadı sizde ılık duşa sokabilirsiniz bol bol emzirin bebeklerin bağışıklığı bizden kuvvetli olduğu için doktorlar hafif atlatirlar dediler bize bizde çok endiselenmistik çok geçmiş olsun
Tweetyy Defneozge07 korkmayın bizden daha hızlı atlatiyorlar. Bol sıvı verin emziriyorsaniz sık emzirin. Biz calpol ibufen 3 saat arayla dönüşümlü verdik ılık duşa soktuk atesi atlattık çok şükür simdi öksürük basladi oğlumda. Bende bi kac gündür öksürüyorum simdi oğluma gecti öksürük. Ama iyiyiz o ateş bitti ya gerisi halloluyor bi sekilde. Cok gecmis olsun
Tubates Biz yeni geçirdik. Oğlumunda ateşi 39 lara çıkmıştı. Zıbınla yatırdım doktor calpol verdi sadece. Ama korkma canım bebeklerinki daha kolay geçiyor.3-4 güne ateşi kalmaz Allahın izniyle.
Defneozge07 Tubates evet kızımında 39.5 çıktı çok korkuyorum onlara bişey olmasın ya Allah kurusun size de çok geçmiş olsun bize de dolven ve calpol dedi doktorumuz
Defneozge07 Tospigim21 size de çok geçmiş olsun umarım bizde bir an önce atlatırız tşk ederim önerileriniz için bize de calpol ve dolven verdi dönüşümlü olarak kullan diye bakalım
Defneozge07 Tweetyy İnş rabbim korusun meleklerini çok geçmiş olsun sizlere De bu hastalık tekrar hortladı her yer çok kötü😩
Tweetyy Defneozge07 cok kotu hemde. Benim neredeyse bütün ailem korona ve herkes farklı şehirlerde. Hepsinin etrafıda korona. Kışın bile bu kdr kotu olmamıştı bence
Defneozge07 Tweetyy çok geçmiş olsun ailene de canım ben de artık daha çok korkmaya başladım benim de etrafım hep öyle şu anda