Fusun_c Kızlar cumartesi sabahı yola cıkıcaz ankaradan Marmaris’e fakat bebeğim 5.5 aylık olacak yol uzun haliyle uyuması gereken zamanda ve yol boyu pusette kalacak fazla süre orda kalmasını da istemiyorum sizler nasıl yapıyorsunuz normal bebek arabasının diğer koltuğu var ama oda emniyet kemerinne bağlanır mı bilemedim 🤷♀️
Teemo07 Fusun_c 3 aylıkken 12 saat geldi pusette. Simdi 15 aylık ve yine 12 saatlik yolu bu sefer bebek arabasının diger koltuguyla geldi. Baglanmıyor ama uyurken yan cevirip açtım, koltuga yerleştirdim. Güzel uyudu, rahat etti.
Wanderlust Fusun_c yolculukta mutlaka yola ters sekilde pusette bagli durmali emzirirken kucaginiza alabilirsiniz veya araci kenara cekip emzirirsiniz ama guvenlik acisindan bu sekilde alismasi en iyisi
Azraada58 Fusun_c mola verdiginizde kucagına al beli dinlensin yüz üstü yatır yola devam edince tekrar koy kuzum cünkü bir müddet sonra durmuyolwr kendini kaldırmak istiyor haliyle beli agrıyor nasıl öyle dayansınlar 😊
Alparslan616161 Fusun_c 27 saatte puset te yolculuk yaptık çok rahattı arefe günü yollar tıklım tıklım dı İstanbuldan trabzona iki günde geldik arabamızla iiki aldım hani pusetini.
MLS09 Bende 4 aylık bebegimke 12saatlik bı yolculuk yapicam ben pusetin içine daha rahat etmesi için küçük bı minder gibi. İrsey koymayı düşünüyorum belki daha rahat olur
KubraBaybars Fusun_c 5 aylık 12 gün önce istanbul-ısparta yaptık 7-8 saat sürdü. Pusetinde rahattı sadece çok uzun kalmasına kıyamadım kendim çıkarıp dinlendirdim. Uyuyacağı zamanda bebek arabasının diye parçasını kullandım. Burdan da Giresun’a yolculuk var yine aynı şekil gideriz sorun yaşamadık ☺️
Kullanici Fusun_c bişey olmaz canım kemerimi bağla yatsın ben yurtdşında yaşıyorum burda zorunlu puset yada araba koltuğu hiçbişey olmuyor
Nurellaaaa Fusun_c arka koltuğa kalın bişey sererek bebeğini yatırabilirsin canım yazık pusette iki büklüm olur malum havada sıcakkk
mamanveutdormir Fusun_c diğer parçayı kullanamazsınız arabada zaten yasak diye biliyorum. uzun yol yapacaksınız pusetine koyun emniyet kemerini takın mola vermeye gayret edin bırakın yolunuz 1 saat daha uzasın bebeğinizi kucağınıza alın dinlendirin sonra devam edin. arabada genelde uyuyor bebekler rahat olursunuz muhtemelen ama önce güvenlik puseti muhakkak alın arka koltukta sırtı yola dönük şekilde kemerini takın. ön koltuğa koyacaksanız da airbag kapatarak yine sırtı yola dönük koyabilirsiniz