Uzunkirpik1728 Merhaba anneler.. bebeğim 1 ay 3 günlük şimdiye kadar hiç sakin sakin uyandığını görmedim ya ağlayarak ya ıkınarak uyanıyor normal mi böyle olması? Büyüdükçe düzelir mi? Sizin bebekleriniz bu aylarda nasıldı?
SabahGunesim Uzunkirpik1728 40 güne kadar benim kızım da öyleydi. Acıkarak ya da gazlı uyandığı için öyle oluyor diye biliyorum. Şuan iki aylık ve gaz damlası kullanmaya başladığımdan beri gülerek uyanıyor. Aç olduğunu bildiğim için hemen emziriyorum sonra keyifli geçiriyor uyanık olduğu süreyi
Susuem Uzunkirpik1728 ah ah gecenin bir vakti sabaha karşı en çok cildirircasina bir ağlamayla uyanırdı bizimkide o kadar ki ememezdi bile ağrısından şimdi 2.5 aylık bunlar hep gazdan merak etme zamanla azalarak bitiyor geciyir o kabus geceler 😊
Cansu_cinar_alp Gazı oldugu için ağlayarak uyanıyo buyuk ihtimal bençn bebekde öyle ağlayarak kalkar uykusu bölünüyo sürekli huyszlasıyor sobra
Uzunkirpik1728 Cansu_cinar_alp evet gazdan da hep böyle sürmez değil mi çünkü yavrum hep ağlayarak uyanıyır
Uzunkirpik1728 SabahGunesim evet acıktığı için ağlaması normalde gazı geçince normal gülerek uyanır değil mi? Gaz damlası kullanmadan atlatan var mı acaba gaz dönemini doğal yollarla halleden..
Uzunkirpik1728 Susuem ah ya seninki daha şiddetliymiş Allah yardımcın olsun inşaAllah benim bebeğim o kadar olmaz yavruma yazık
SabahGunesim Uzunkirpik1728 gaz damlalarının çoğu doğal zaten. İçeriği saf doğal kimyon ve rezene yağından. Diretip çocuğu zorlamamakta fayda var. Mazallah ıkınmaktan makat çatlağı ya da testis şişmesi tarzı şeyler yaşamasın