Damlaaaaa Merhaba herkese oğlum 2 ay sonra 4 yaşında 21 aylıkken tatile gitmiştik ve orda ilk sinyalleri verdi tuvalete yapmak istedi ve izin verdim bezi çıkarmadım ama büyük tuvaletinini geldiğini anladığım anda hemen tuvalete götürdüm çok mutluydum eve dönünce hemen bu işi çözmeliyim tabi döndüpümüzde hiçbir şey düşündüğüm gibi olmadı cenazemiz oldu başka şeyler girdi ve hep erteledim birkaç ay sonra hamile olduğumu öğrendim çok sorunlu bir hamilelik geçirdim ve hiç gücüm yoktu tuvalet eğitimine yine erteledim doğuma yakın bir denemek istedim ama ne mümkün artık aklı erdiği için inatlaştı ve asla istemdi vazgeçtim doğumdan sonra 2 3 ay aralıklarla tekrar tekrar tekrar denedim bir saat dolmadan 11 tane iç çamaşırı değiştirdiğimi hatırlıyorum olmadı bir süre hiç dememedim ama artık çevre baskısı okadar yorduki beni anlatamam birisi çıkıp hala bezleniyormu dediğinde sırtımdan aşğıya birşeyle akıyodu sanki bukez son dedim pes etmek yok önce güzelce konuştum oğlumla sonra başladım ve sonuç mükemmel 2 günde olurmu demeyin tam iki günde çözdük bu işi bugün beşinci gün ve kendi gidiyor tuvalete sadece kaka olduğu zaman beni çağırıyor bende şaşkınım demem oki çoğunuzdan sinyalleri aldığınızda hem evladınız hem siz hazır hisstiğinizde benim düştüğüm hataya düşmeyin ertelemeyin hep derlerdi 2 yaşında öğrenmesse 4 e kadar söylemez inatlaşır diye tabiki her çocuk farklıdır ama benim deneyimim bu şekilde şimdi kızım 13 aylık 2 yaşında şartlar uygun olursa erkenden vermek istiyorum tuvalet eğitimini 💕🙏🏻
Eymen3119 Damlaaaaa canım ablam 15 aylıkken başladı hem şu anda abisinin olması çok iyi örnek çabuk alışır ne kadar küçük o kadar iyi
Jelibon Benim çevremde de özellikle 2,5 yaştan sonra öğretilen çocuklar var çoğu söylemiyor asla. 3,5 yaşa kadar bezli oluyorlar. 2 yeğenim 2 yaş civarı öğrendi birkaç güne söylediler.