alyaniinannesi Selam kizlar. Prematüre yenidoğan bebeğim var 2. Ayimiza giricez. Aptamil prosyneo1 kullanıyoruz ama aşırı gaz yapiyor. Sizin kullanip memnun kaldiginiz mama hangisi??????
Irmakprensesinannesi alyaniinannesi aptamil presyneo çok sıkıntılı kziimda kullandım anında çöpe attım gazdan cirpindi yavrum o zmana sonra sma optitra onerdi dokroumuz gaz hiç bir sorun yasamadim kilo alımı da çok iyidi 7 ayda kabizlik yaşadık ek gıdaya sma comfort geçirdi dokromuz şuan ondanda gayet memnunum 11 ay 9 gunluguz benm kızım premeture tabi şuan artık premetureligu kalmadida
neslicanben alyaniinannesi kaç haftalık doğdu canım? Biz 52.haftaya kadar aptamil orematil kullandık sonra bebelac golda geçtik. Çok memnunum gazı,kabızlığı tamamen geçti.
Rcn81hn alyaniinannesi Merhaba benim de bebeğim prematüre 2:30 3 kg’ın altındaki bebeklere Aptamil prematil öneriliyor.. Güzel doktorumuz önerdi onu kullandık kilosu arttıktan sonra da PDF’e geçiş maması gene Aptamil…onu da kullandık şimdi Aptamil conformil kullanıyoruz
sheyda9191 alyaniinannesi benimde kızım prematüre. Şu an 3 ay 19 günlük. İlk olarak hipp kullanmıştım ancak 1 ay sonra aşırı gaz yapmaya başladı. Şu an anne sütü ile beslenemeyenlere özel olarak üretilmiş ve kabızlık-gaz sorununu yok etmeyi vaat edip bende işe yarayan canım mamamız sma comfortu kullanıyoruz. Şiddetle tavsiye edilir. Uzun araştırmalar sonunda karar verdim. Ayrıca probiyotik olarak maflor plus kullanmanızı tavsiye ederim. Turuncu paket. Benim kızımda aşırı gaz sorunu olmuştu. Allaha şükür mamayı ve damlalarıdeğiştirdikten sonra misler gibiyiz.
alyaniinannesi Irmakprensesinannesi evet benimde kizim öyle gazdan deliriyo :( ben de sma optipro duymustum ama emin olamiyodim
neslicanben alyaniinannesi şöyle söyleyim aptamil kullanırken sürekli ıkınma,3-4 günde anca kaka yapma ve yeşil kaka problemimiz vardı. Bebelac golda başladık 4 aydır maşallah ne gaz kaldı ne kaka problemi. Benim kızım 28 haftalık 1000 gr doğdu 860 a düştü. Ona rağmen kilo alımı her ay çok güzel ilerliyor
Irmakprensesinannesi alyaniinannesi valla ben gayet sma optitra da sorun yasamadim kızım çok rahatladı sevdi gayet güzel dj kilo alımı şuanda ek gida ve mama yla devam ediyoruz
alyaniinannesi Irmakprensesinannesi masallah kuzum cok tesekkur ederim tavsiyen icin bebelac ve sma optipro alicam bi 2 hafta birini deneyimlicem diger 2 hafta birini
alyaniinannesi neslicanben ayyyy maşallah ne mutlu size benim yavrumda sizinki gibi guzel ilerler insallah bebelac denemeye karar verdim
alyaniinannesi Rcn81hn Peki sizin bebisiniz aptamil kullanirken gaz problemi yaşadı mı hic? Benim kizim cok gazlı
Rcn81hn alyaniinannesi ilk zamanlar yoktu. Ancak son 1 haftadır şuan tam 6 haftalık inanılmaz ağlıyor kolik mi diye düşündüm hatta ama sanırım 5. Hafta atağı.. Bağırsak ve mide gazını kendisi çıkartıyor .. tabii ki gaz oluyor ama abartı bir şekilde değil..
neslicanben alyaniinannesi ilerler ilerler onlar maşallah çok güçlüler. Şimdi 8,5 aylık 8 kilo. Ortalama her gitmemizde 900-1000 gr almış oluyor. Normal aylıklara göre kilosu tabi ki düşük hatta görünümü baya minyon ama sağlıklı ya önemli olan o. Sizin bebeğiniz de büyüyecek serpilecek inşallah 🥰