Dnzkizi Merhaba sevgili anneler. Simdiden hayirli bayramlar 🌹 8 bucuk aylik kizim var. Ek gidaya basladik iyi gidiyoruz hem meme hem ek gida. Ama goguslerim eskisi gibi sert degil yumusadilar kizim emmek istediginde baya uzun uzun ugrasi sonunda sutum geliyor hatta gelmedikte aglamaya basliyor. Ben son zamanlar aksamlari az yemeye basladim bazende hic yemeden yatiyorim. Su da 1 litreyi gecmiyor. Acaba sutum mu azaldi ki bana yardimci olun 😕
pamuksekerim Dnzkizi yemek yemiyor su içmiyorsan azalır canım tabi sütün. Bol su içmen lazım sütü en çok arttıran şey su. Bende bi ara su içmeyi bırakmıştım hemen azaldı sütüm. Bol su iç
pinkyy Dnzkizi canım su önemli,havalarda aşırı sıcak günde 1 litre su normalde az bide süt veriyorsun,bak gör suyunu artırdın mı faydasını görürsün
Jelibon Su çok etkiliyor canım sütü, en azından 2 litre içmeye çalış günde. Dereotu, tahin helvası, bulgur pilavı da süt yapıyor.
Dnzkizi pinkyy pamuksekerim Jelibon ay suylaysa tamam gerekirse 5 litre icerim günde 🙈 tesekkur ederim