Ayaztasniii Arkadaşlar dogum yapalı 5 gün oluyor bu dogum lekelerim sinirimi bozuyor ne yapabilirim geçmesi için
Kadifemsii Ayaztasniii 1 yıl sürebiliyor demişti doktorum ama benimkiler 40 tan sonra kalmamıştı eğer bahsettiğiniz kararmalar falansa
mehmel54 Ayaztasniii yani burada yasak sanırım firma ismi vermeden söliyim ben çalıştığım firmadan sabun aldım daha yeni kullanıyorum çoğunlukla geçti yasak olmasaydı söylerdim burada
mehmel54 Ayaztasniii 6 aylık kızım hamilelikten kalma doğumdan kalma lekelerim çoğunlukla geçti kullandıktan sonra
Sevdalianne mehmel54 ozelden isim verebilir misiniz ben de cok muzdaeibim yanaklarimda kaldi dogum izleri
mehmel54 Ayaztasniii kullandigim ürün her türlü lekeleri gideriyor dilerseniz özelden bana ulaşabilirsiniz size bilgi veririm
Arenilay- Ayaztasniii 2 günde bir limon sür canım benim karnımda çıkmıştı post açmıştım hatta limon sürdüm 1 haftada geçti😊
Arenilay- Ayaztasniii açık yada kabartılı yara ise olabilir onu bilemem bak benimki aşaya bırakıyorum öyleydi normal deri kahverengileşti o bölge limon sürdüm 2 günde 1 geçti 😊
Arenilay- Ayaztasniii kızz bunu hiç bişi sürmeden önce çekmiştim anneme filan atmıştım nedir bu diye 🥲 şimdi eser yok ondan tabi sen istersen doktoruna bir danış