Bulutunannesiiii Kızlar oğlum 1 aylık anne sütü +geceleri mama veriyorum ama kabızlık yapıyo bu seferde sancıları oluyo çare bulan var mı ? Damlada kullanıyoruz biogiana ama pek fayda etmiyo
oglumherseyim5 Bulutunannesiiii biogaia Gaz damlası değil bagırsak düzenleyici metsil kullanmıştım ben biraz faydası oluyordu kabızlık içinde mamasına zeytinyağı koyuyordum ama kaç aylıktı hatırlamıyorum doktorunuza sorun sizin yemenizden de kaynaklı olabilir dikkat edin yediklerinize
Kaderyilmazzz Bulutunannesiiii mamadan dolayı da olabilir. Bizde 40 günlüğüz doğduğundan beri gece mama takviyesi yapıyoruz hipp kullanıyorduk sonra öneri ve fiyatı daha uygun olduğu için sma aldık fakat dediğin gibi bizde de ıkınma oldu çocuk rahatsız oldu hippe geri döndük
Yagmuurr Bulutunannesiiii Sma kullanıyoruz bizde uzun zamandır kabızlık sorunu benim oğlumda doğduğundan beri var sma dan sonra düzeldi
oglumherseyim5 Bulutunannesiiii ben bebelac gold kullandım cok memnun kaldım kesinlikle tavsiye ediyorum şuan 13 aylık hala kullanıyorum ne gaz ne kabızlık hiç bir şey yapmadı balık yağlı be cok faydalı bir mama kardeşimde kullanıyor şuan memnun
zgeayaz Golden goat en hazmı kolay mamalardan ben cok memnhn kaldım bebegım hergun kaka yapıyldur ve anne sutune en yakkn mama