glcnklss Güzel anneler merhaba. Kızım bugün 40 günlük oldu ama dünden beri ara ara öksürük ara ara kusma ve max 37.9 ateşle doktora gittik bugün test yaptılar ve pozitif dediler . Önceki günden komşularımızla birlikteydik onlar da pozitif çıkmışlar eşim ve annemde negatif. Kendime daha bakamadım ama bende de hiçbir belirti yok şu an. Yapılan test PCR değil hızlı testlerden. Ateş düşürücü paracetamol ve burun spreyi verdiler kullandık ateşi yoluna girdi çok şükür ama ara sıra öksürüyor yine de. En ufak bir farklılık durumunda hastaneye gidip yatış verecekler 5 hafta dedi doktor. Ama ben hamileyken aşılarımı olduğum için o antikorları bebek almıştır dedi aynı zamanda. Belki 1 günde iyileşir belki 1 hafta bile sürebilir dedi. Emzirme konusunda hiç problemim yok şükürler olsun hala iştahlı emiyor. Başına böyle bir durum gelen var mı? Çok stresliyim ve Korkuyorum daha çok küçük çünkü 🥺
Zeyser_1117 Bende aynı durumu yaşamıştım oğlum 2 aylıkken. Bide ben aşıda olmamıştım 1 hafta içinde geçmişti bebekler bizden daha güçlü korkma👼🏼 Sadece sende meyve tüket , limonlu su iç ona da geçer vitaminleri 🌼🌼 ben öyle yapmıştım
glcnklss Zeyser_1117 daha ilk bebeğim olduğu için çok panik yapıyorum ben maalesef 🥺 zaten dikkat ediyorduk ama şimdi ekstra dikkat etmeye çalışıyorum 🙏🏻 Çok teşekkür ederim biraz da olsa içim rahatladı
Zeyser_1117 glcnklss benimde ilk bebeğim korkunu çok iyi anlıyorum🌸 ama korkma dua et bol bol vitamin al inşallah hemencecik geçer bak biz aşısız atlattık siz hemencecik atlatırsınız 🙏🏼🌸
glcnklss Zeyser_1117 çok teşekkür ederim size de çok geçmiş olsun 🙏🏻❤️ İlaç kullanmış mıydınız siz de