Mamimo Merhaba hanımlar, bebeğim 9buçuk aylık doktor geçen ay menenjit aşısını söylemişti artık yaptırabilirsiniz diye ama çok kararsızım aşılar da çok pahalanmış siz ne düşünüyorsunuz kaç doz yaptırdınız
BirgulK Mamimo kesinlikle yaptır ailemizde menenjit kaynaklı 2 vefat var :( pahalı diye çocuğunun geleceğini riske atma
Elifkskl Mamimo oğlumda 9 ay 22 günlük bende yaptıracağım rota yı yaptırmadım çocuğum ağır atlattı eridi gözümün önünde isterse 100 bin olsun ondan değerli değil yaptır bence
laliko35 Mamimo 13 aylık kızım. 2 çeşit menenjit aşısı var çok araştırdık gebelik sürecinde her ay çocuk dr na gidiyoruz kontrollerine devlet aşıları da çocuk doktoru yapiyor nimenrix 2. 4. ve 13 aylar da olmak üzere 3 doz 13 aydakini bugün yaptırdık 575 liraya bexsero aşısı da 3. 5. ve 15 aylar da bugün hastanede sordum oda 900 lira olmuş. 2 düşükten sonra 2.5 yılın sonunda gebe kaldım o yüzden çok korkuyoruz rabbim heoimziin evladını korusun
Bestemm Mamimo bizde cuma günü yaptıracaz meningokok aşısı 5. Ayında başlayacak doktorumuz rotavirüsü olduk 2 doz bitti şimdi bu ay meningokok aşısına başlayacaz 3 doz. Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın onların acısını bizlere yaşatmasın. Bence çok önemli bir aşı herşeye para veriyoruz evlatlarımıza da değer.