Eyllkck Kızlar bugun aşı oldu bebegim. Ateşlenir diye telaş ediyorum. Surup verdim ama gece uyurken falan ne sıklıkla ölceyim ateşini
Yalin Eyllkck keske vermeseydin atesi olmadan surup vermek dogru degil. Aşınin amaci o vucudun direnmesi lazimdi. Bence simdiden telaşlanip çağirma, ateslenirse tekrar surup verir ilik banyo yaptirirsin,dusmezse dr a😉
Ataalp2 Eyllkck biz ilk önce bacaktan olduk veremi bugün olduk bacaktan olduğundan ateşi biraz yükselince vermıstım calpol
dere-07 Eyllkck bizde aşı oldu kadar iki gün önce en fazla 37.4 oldu ateşi ben şurup bile vermedim zıbınla dolaştırdım evin içinde klima açıktı normaldi gayet
Simaymirayannesi Ne banyosu ya 2aylık ası koldan ve bacaktan yapılıyot ve 3gun banyo yapılmaması lazım ustelıkte surup veremeseydin atesı cıkarsa fıtıl verırdın bende 11de ası oldum saat smdı nobetteyım 😢atesı yok ama beklıyorum
elfkrgny Eyllkck ben saatte bir ölçmüştüm çok şükür ateşlenmemişti.. 37.5 olursa ateşi yüksek sayılıyor biliyorsun di mi hemşire söylemiştir sanırım
[silindi] Eyllkck sıklıgı dıye bısy yok ara ara bakın atesıne ben uyumamıstım ılk gun atesı olmustu surup yeterlı gelmedıgınden fıtılde vermıstım bugun ıse bebegım 5. Ayını doldurdu ve 2. Ay asısı yuzunden doktora goturdum kolu sıstı verem asısı yuzunden bayagı bı kızardı bısy olmaz normal dedı