Flower123 circirbocegi geçenlerdeydi eşimin doğum günü ben her sene yapmıyorum bu sene içimden geldi tablo yaptırdım iki çocuk ve babadan oluşan Süperman kostumunde birde pasta yaptırdım çok mutlu oldu sen bizim kahramanımızsın diyorum hep ondan esinlenerek yaptırdım
Tomi circirbocegi eşinizin doğum tarihinde yayına çıkan gazete alabilirsiniz. ben ondan sipariş verdim.
Aezgi circirbocegi ayy ben esime ayakkabı alıcaktımm 500 tl vermiştim oda üstüne koycaktı ama 500e ayakkabı nerde😂😂 o ara lastiği patladı gitti arabasına lastik aldı bana demezmi arabama ayakkabı aldın daha iyi oldu😂
dlsclk ben ta sevgililikten beri aldıklarımdan yola çıkarak yazayım bazıları klasik ama olsun Kıyafet , saat , yapboz , fotoğraf albümü , ayakkabı ,
Flower123 circirbocegi çok güzel oluyor çiçek sepetinden bakabilirsin anneyi falan da koyuyorlar ama ben oyle istemedim
Sevvaldal circirbocegi geçen sene kişiye özel termos yaptırmıştım. Üzerinde adının soyadının baş harfi ve hepimizin doğum günleri vardı gün olarak. Sıcaklık filan gösteren bişeydi, bizimki çaykolik çünkü🤣
Aezgi circirbocegi saka bi yana esinizin neye ihtiyacı var siz bilirsiniz ona göre birsey alabilirsiniz
kubraanne circirbocegi benim esiminde 7 temmuzdaydı ben ona en güzel hediyeyi verdim 2. Bebiş müjdesi 😍 çok mutlu oldu 😁
Tomi circirbocegi arşivden hediyeler diye Instagram sayfası var. ordan sipariş verdim. ben eşime maddi hediye vermemeye çalışıyorum. genel olarak manevi hediyeye önem veririm. mescidi Nebevi’de bulunan cennet bahçesi deseni olan seccade hediye etmiştim. orda kılınan namaz cennette kılınmış namaz olarak sayılır ve o halının deseniyle yapılan seccadeler var. yanına not bıraktım: bir gün orda ibadetini gerçekleştirmek nasip olur diye.