SeninAnnenBirMelektiYavrm Bu ayakkabıyı erkek ayakkabısına dönüştürme ihtimalim varmı 🙈 ilk ayakkabıyı çok kısa giyiyorlar. Bunu kızım 2 3 kez anca giydi küçük kaldı. Oğluma tekrar ayakkabı almak istemedim çok pahalı zaten 😂 keşke siyah alsaydım
Hayatagulumse SeninAnnenBirMelektiYavrm o yüzden ben kizimda cok şeyi beyaz tercih etmişdimki bir tanede bebeyim olursa erkek oda kullansin.Ve oğlum kizimdan kalanlari giydi
Halimea SeninAnnenBirMelektiYavrm Kırtasiyelerde satılıyo cnm Yada ayakabı boyasıyla boyaya bilirsiniz…
Hemsireanneizmir SeninAnnenBirMelektiYavrm merhaba yanliş anlamazsaniz kac numara giyiyor oglunuz bende var ilk adım ayakkabısı kargosunu karsilarsaniz yollayabilirim
SeninAnnenBirMelektiYavrm Hemsireanneizmir ücretsiz birşey göndermek yasak cnm burda teşekkür ederim 😊
mustafayamaninannesi SeninAnnenBirMelektiYavrm kumaş boyasıyla boyanır bence canım denesene küçük bi yerinde
Duyulurum SeninAnnenBirMelektiYavrm kumaş boyası demişler ama Ben geçenlerde ayakkabımın içini markası görünmesin diye boyamıştım ve süet bir iç olmasına rağmen ve siyahla boyamama rağmen kapanmadı. Üç kat sürdüm boya🤷🏻♀️
SeninAnnenBirMelektiYavrm Sedanindenizi yabi komle olur kısmi olur zaten az giyecek çabuk büyüyor ayakları