Kızlar 7 aylık bir kızım var ilk çocuğum ben hep sebze çorbaları pirinçli irmikli tarifler yapıp yediriyordum ama 4 gün önce halam gelmişti çocuğa sofradaki patlıcan yoğurtlusundan yedirmiş geç fark ettim ve halamı uyardım hala küçükken benimde patlıcan alerjim vardı ben o tarz şeyler vermiyorum vs diye biraz trip attı biz çocuklarımıza herşeyi yedirerek büyüttük diye diğer gün kızımın kasık bölgesi egzama gibi döküntülü pişik oldu ve ağzı dudakları dudaklarının dış kenarları vs hep çatladı pamukçuk ve uçuk gibi oldu ilk başta sesi kısıldı.. Bunlar alerji belirtisi dimi patlıcan yiyene kadar olmamıştı bende pamukçuk arada olduğu için karbonatla siliyordum geçmeyince dank etti patlıcan yediği ve bayram tatili olduğu için ayrıca doktorlar bulunduğum bölgede grev yaptığı için götüremedim birazdan acile gideceğiz. Aslında sorum yok sadece aman kızlar benim düştüğüm hataya düşmeyin evlatlarınızı sadece siz besleyin kimse siz gibi ince düşünemiyor malesef kendi yediğiyle bebeği bir görebiliyor kızdım ama nafile çoktan alerji oldu bikere çok üzgünüm onu öyle gördükçe alerji ihtimalini aklıma getiremediğim için geciktim sorumsuz anne gibi hissediyor ve çok üzülüyorum ilk çocuğum ve tecrübesizim ve üzgün