Esse08 Merhaba kizlar.ek gıdaya geçicez yoğurdu kendim mayalayacagim ama bir şeyi merak ediyorum. Bebekler için yoğurt mayalama makinası falan alıyorlar iki üç günde bir taze mayaliyorlar. Bunu yapmamız şart mı? Yani yine ben mayalayacagim ama kendimiz ne kadar sürede tüketiyorsak oda o şekilde yese olmuyor mu illa gün aşırı bebeğe kadar mı mayalamak lazım ?
Alka Esse08 küçük bebek kavoozlarinda mayaliyorum. 5 6 kavanoz. Zaten 4 5 gün yese yeter işte sonra yenisini yapicam . İlk kez gerçi mayaladim bende 😅😅😂
Alse35 Esse08 günlük yapabilene helal olsun ben eve yapıyorum evdeki kavanozlarda mayalıyorum 9 aylık 3 aydır yapıyorum ekşimedikten sonra sorun olmuyor
Thedeyll Esse08 bana tamamen pazarlama stratejisi gibi geliyor . Bizim annelerimiz nasıl buyuttü bizi artık inanmayin bu tarz seylere tamamen sömürüyorlar . Ben evde mayaliyorum 5 gunu gecirmiyorum . Size tavsiyem süt cok sıcak olmasın bide bi tutam tuz atın ekşimiyor yogurt
Efeninanne_sii Esse08 normal yoğurt kovası mayaliyoruz ben ve oğluşum yiyoruz o yemeyincede ben yiyorum sonra canım istedi mi yine mayaliyorum , siz tüketmiyormusunuz yoğurt ?
YusufBarlasinAnnesi Genelde bunu yapmalarının sebebi tatlı ekşimemiş taze yoğurt yedirmek, ben bizim için ayrı bir tencerede mayalıyorum ,bebişimede küçük küçük kavanozlara mayalıyorum bittikçe yenisini açıyorum ona gayette severek yiyor. Her gün yapmıyorum.
Esse08 Efeninanne_sii yoğurt tüketiyoruz ve kendim mayaliyorum. Ama bebekler için ek gıda surecinde gün aşırı mayalayanlar var bu gerekli mi diye merak ediyorum . Yoksa bende kendimize mayaladigimdan yediriyorum.