Deletedmom0099 kızlar ben bu diş macununu aldım. üretim 2019 skt 11/22 ama bunların tarihi genelde kapağı açıldıktan sonra başlıyor ya üzerine 1m ibaresi var yani 1 ay mı kullanabiliyoruz anlamadım? eğer öyleyse iade edicem
Purple13 Deletedmom0099 açıldıktan sonra 1 ay süresi 2 buçuk yaşında sabah akşam fırçalamasa rağmen yarısı bitti. Bende kullanmadım 1 ay yazıyor diye takıntılıyım ben öyle tarihlere.
Deletedmom0099 Aezgi 1 ayda biter mi gerçekten? kuzenim colgate vermisti ne zaman açtığını bilmediğim için kullanmadım ama 12 aydı onun süresi 😳
Deletedmom0099 AnnaKurt bende sanıyorum ki 2-3 ay kullanıcaz 😂 yiyip bitiriyolar dimi yoksa nasıl biticek 😂
Deletedmom0099 Purple13 en fazla 1.5 ay kullanırım bende eğer bitmezse ama herkes biter demiş kullanınca görücez artık 🙈
AnnaKurt Deletedmom0099 Bu arada yoktum. Mercanin gelişmesinden haberim var. Ben sana demedim mi o kız senden benden güçlü diye. Boncuğum çünkü o 🧡
Deletedmom0099 AnnaKurt evet yokluğunu fark ettim hatta diğer posta neden kaybolduğunu da yazmıssın o yüzden tekrar sormadım. hoşgeldin 🌸 çok şükür bitti ilknurum 💜