Bilgeeren Handevarol123 şükredin bende benim oğlum 4 aylık o kiloda 64 cm tabi biz hastalık vs derken iştahsızlıkgan kilo verdik ama bence gayet iyi ...
Handevarol123 Selcanasral 😍😍 liyosunannesi23 kıyamam kuzum benim allah şifa versin Portakal 3 Kilo 250 gram doğdu canım
Handevarol123 Selcanasral 😍😍 liyosunannesi23 kıyamam kuzum benim allah şifa versin Portakal 3 Kilo 250 gram doğdu canım momy1 Rabiaucler maşallah sizin kilonuz baya iyi
liyosunannesi23 Benim bebeğim 3 ay 16 günlük 3 ay kontrolünde 5700 cıkmıstı ama gecen hafta idrar yolu enfeksiyonu gecirdik 400-500 kaybetti nerdeyse boyu 61 cmdi
Bebegim_ben AhmeTubq sizde bendensiniz 4 aylik yeni 5 bucuk olmusuzdur ama benmki erken dogum 2kilo dogdu
Gmzaz Handevarol123 bebeklerin gelişimi ayına göre değil, doğum kilo-boy oranına göre takip edilmeli. Persentil tablosundan kontrol edebilirsiniz.
Cinars14 Elvn94 bebeklerimizin dogum gunleri ayni sanirim 14 mayiss bizimde bayramdan snra kontrl kilosu 2 aylikken 5450 idi boyuda 62 cm ama bana zayif geliyor
momy1 Cinars14 Benim oğlumda 14 Mayıs doğumlu 6 kilo 63cm boyu var. Bence gayet iyi. Doktorumuz her ay normal olarak 1 kilo alması gerektiğini söylemişti. 3 kilo doğduk biz.
momy1 Cinars14 Benim oğlumda 14 Mayıs doğumlu 6 kilo 63cm boyu var. Bence gayet iyi. Doktorumuz her ay normal olarak 1 kilo alması gerektiğini söylemişti. 3 kilo doğduk biz.
Cinars14 Elvn94 mamada veriyomusun sanirim vermen lazm cnm benimki mamalari sevmiyor ne biberon nede emzik tutuyor
Cinars14 momy1 bugun 3 aylik komtrlden geldik boy 64 kilo 5900 cikti az kilo alms bu ay mamaya baslamamizi soyledi ebemiz