Aylintos Bebeğim 4.5 aylık sünnet ettireceğim ama hala acaba yaptırmasam mi diyorum şuan daha mı kolay yoksa daha mı zor yaptıran var mı bu dönemde ☹☹
irva Aylintos Kesinlikle yaptır daha erteleme.Ne kadar erken o kadar iyi canım.Ben 3.5 aylıkken yaptırmıştım 1 haftada tamamen iyileşti.Çok da sıkıntı olmuyor.
Aylintos irva bende randevu aldım bu hafta yaptıracağım korkuyordum canı acır mı diye ama herkes büyüdükçe daha zor yazmış. İnşallah bizimki de sizin gibi kolay geçer 🙏🏻🥰
mmek_2014 İki oglumu da 2.5 aylıkken sünnet ettirdik çok kolay geçti çok şükür. Hep iyiki erken yaptırdık diyoruz büyüüdkçe zorlaşıyor bence
Kplnnn 3.5 aylıkken Yaptırdım çok rahat geçti hemen iyileşti iyi ki yaptırmışım şimdi de dişleri çıkıyor dönüp duruyor bide sünnetli olsa zorlanırdım
Aylintos Kplnnn bende o yüzden çekindim dönmeye başladı ama erteledikçe gecikecegim emekleme dönemi başlamadan yaptırma kararı aldık bu hafta 🥰
Gnydn61 5 aylıkken yaptırdım iyiki de yaptırmısım 2 hafta oldu yaptıralı hıc aglamadı cok kolay oldu hemen de iyilesti kesınlıkle hemen yaptırmalısın