Demetbulut Ayından beri akşamları 8.30 ta uyurdu takiii 3 gün öncesine kadar 3 gündür gece 10 buçuk 11 de zorla uyuyor bu neden olabilir öğlen uykusunu 1 yada 2 saat uyuyor
Deletedmom_22 Demetbulut gündüz yeterince yorulması lazım , enerjisini atoyormu dışarı çıkıp 😅çünkü yorulunca çabuk uykuya dalıyor Benimde oğlum 2 buçuk yaş🥰
bayankitapkurdu Demetbulut benim oğlum da öyle uyurdu 2 yaşına kadar sonra uyumak istememeye başladı ben de 9,5 a çektim çok şükür düzeldi. Gündüz uykusunu da fazla uyuyorsa ondan uyumak istemiyordur
Doga_sever Demetbulut yatma saati kalkma saatine de bagli oluyor. 23.00 da yattiginda sabah kacta uyanmis oluyor? Bir de artik uyanik kalma sureleri uzuyor. İki bucuk yasindaki cocuk aksam 8 de uyumaz kolay kolay. Bur de bu donemde uykuya direnmeler yasanabiliyor her hangi bir sebebe bagli olmaksizin. Gelisimsel surecin parcasi
Demetbulut Deletedmom_22 çıkıyoruz çıkmazmıyız kapının ön9nde bisiklete biniyor top oynuyor parka gidiyoruz ama yok yok bu bebe yorulmak nedir bilmiyor
Lidya-t 2,5 yaşındaki bir çocuk için 8,5 çok erken artık benim kızım da 11 hibi uyuyor gündüz yine 2-3 saat uyur . Gece uykusuna geçişi yaz döneminde baya ileri aldı.Kendi uyuduğu için demekki uykusu gelmiyor diye müdahale etmedim hiç
Demetbulut bayankitapkurdu sabah 8 gibi kalkıyor 12.30 gibi yatıyor 1 ile 2 saat arası değişiyor uyku süresi
Demetbulut Doga_sever sabah 8 gibi kalkıyor. Susadim çişim var gibi gibi bahaneler bulup kalkıyor sürekli.. O düzenede alışmışım bi kaç akşamdır gergin oluyorum neyse düzelir sanırım