Umay12 Oznur_0708 11 aylık kızım ve gündüz uykuları iyi olmasına rağmen birkaç gündür sabahları 6 da uyanıyor saçma bir şekilde ve geri de asla uykuya dönmüyor
Aaa1234 Oznur_0708 Bizde aynı durumdayız gece 4 gibi uyanıyor çok zor olsa da 1 saatte uyutuyorum 5 veya 5 buçuk gibi 6.30 da sanı diye uyanıyor. Gündüz uykularımız felaket bozuldu gün içinde aşırı mız mız hiç böyle olmamıştı uzun zamandır 😓
birannebirmelek Oznur_0708 üst dişleri çıkarken gecede bir kez uyanmaya başlamıştı 3 gibi falan dişler patladıktan sonra kalkmıyor çok şükür ki, 9 gibi uyur sabah 7:30 da kalkıyor
Brutal-Betty 10 buçuk aylık oğlum dişlerden dolayı 1 haftadır ne gece ne gündüz uyumuyor ağla ağla Zor uyutuyorum o da 20 dkka Ancak geceleri Zaten saat başı uyanıyor ağlayarak 🤷sabah 6 dedim mi ayaktayız
Oznur_0708 Brutal-Betty bende bazı şeyleri diştendir dedim bazende gelen giden yok huysuzluk başka bişey değil
busra9191 Kızlar iştahsızlıkta var mı peki bendr aynı durumdayım ek gıda istemiyor sürekli meme eğer öyleyse hepsi dişlerdenn herhalde